Discover the finest spaces
Delen

Vijf inspirerende evenementenlocaties in Zuid-Holland

Je relaties verrassen met telkens weer andere hippe en bijzondere locaties voor jullie events zorgt ervoor dat je altijd top of mind blijft. Dat iedereen telkens weer benieuwd is waar ze nu weer gaan belanden. Daarom zorgen wij altijd voor een flinke dosis inspiratie door de meest bijzondere venues voor je op een rijtje te zetten. Dit keer bezochten we deze vijf unieke evenementenlocaties in Zuid-Holland. 

FOKKER TERMINAL, DEN HAAG

In een voormalige school voor luchtvaarttechniek in Den Haag zit de unieke evenementenlocatie de Fokker Terminal. Hart van de locatie is de Hangar van negen meter hoog met indrukwekkende hangardeuren. Hier werd vroeger aan vliegtuigen gesleuteld en nu organiseer je er bijzondere evenementen voor 200 tot 1000 personen. Daarnaast zijn er nog achttien sub- of break-out ruimten. Tijdens het gehele productieproces wordt je begeleid door één van de event managers. Ga je hybride? De Hangar kan ook ingezet worden als studio: een spectaculairdere setting kun je je niet wensen! Maak indruk op je gasten met deze unieke evenementenlocatie middenin de Randstad!

WERELDMUSEUM, ROTTERDAM

Centraal in het historische scheepvaartkwartier van Rotterdam ligt het Wereldmuseum. De plek waar culturen en verhalen samenkomen. Het iconische gebouw uit 1851 is erg geschikt voor allerlei soorten events waar gastvrijheid, inspiratie en culinaire kwaliteit centraal staan. Dineren met uitzicht op Nederlands mooiste skyline in de Balzaal, borrelen aan de kade of een swingend feest met de grandeur van weleer in de Salon? Op deze locatie kan het allemaal. Breng ook zeker een bezoek aan één van de vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Ook handig: vlakbij het museum liggen de aanlegplaatsen van de Waterbus, Watertaxi en Spido.

LOMMERRIJK, ROTTERDAM

Netwerken, vergaderen of borrelen terwijl je een geweldig uitzicht hebt op het water van de Bergse Plas. Dat maakt evenementenlocatie Lommerrijk in Rotterdam uniek. Zowel de boven- als de benedenverdieping zijn nog niet zo lang geleden gerestyled waardoor het je gasten aan niets ontbreekt. Er zijn zeven ruimten met elk een totaal andere sfeer en gevoel die allemaal direct aan de Bergse Plas liggen. Heb jij altijd gedroomd van een buitenlocatie voor een barbecue, borrel of foodfestival? Lommerrijk heeft een landtong aan het water met eeuwenoude kastanjebomen waar dit bij mooi weer mogelijk is.

DE BROODFABRIEK, RIJSWIJK

Bij De Broodfabriek in Rijswijk is nooit een tekort aan ruimte. Deze voormalige broodbakkerij heeft ruim 10.000 m2 met eventzalen en genoeg ruimte voor innovatieve subsessies zodat je flink uit kan pakken tijdens je evenement. Je hebt deze locatie altijd exclusief voor jou en je gasten waardoor je echt je eigen stempel kunt drukken op je event en ervoor kunt zorgen dat iedereen er nog lang over na zal praten. Ook handig: audiovisuele middelen, verlichting, meubilair en decoratie zijn standaard in de zalen aanwezig. Een veelzijdige evenementenlocatie dus waar je creatief kunt zijn en de meest fantastische events neer kunt zetten!

LEIDSE SCHOUWBURG & STADSGEHOORZAAL, LEIDEN

Midden in de historische binnenstad van Leiden liggen twee monumentale locaties die een bijzonder decor vormen voor allerlei soorten evenementen. De Stadsgehoorzaal Leiden is met drie concertzalen en diverse foyers ideaal voor spetterende gala’s en andere soorten evenementen met een divers programma. De Leidse Schouwburg uit 1705 biedt een klassieke theaterzaal vol goud en pluche en is hierdoor geschikt voor bijzondere en spectaculaire awardshows bijvoorbeeld. Het team van technici en eventmanagers is gewend om uit te pakken en is bovendien goed ingespeeld op alle mogelijke scenario’s wat betreft decors, techniek en logistiek zodat elk evenement een gegarandeerd succes is!

Meer bijzondere evenementenlocaties in Zuid-Holland

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer interessante evenementenlocaties in Zuid-Holland.  Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties in Zuid-Holland! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.