Discover the finest spaces
Delen

Vijf gloednieuwe venues in het jaarboek LOCATIES 2016

Bekijk hier alvast vijf nieuwe locaties uit het jaarboek LOCATIES 2016

We hebben er al even in kunnen bladeren, in het jaarboek LOCATIES 2016. Het boek viel in januari op de deurmat bij opdrachtgevers door het hele land. Dit jaar met maar liefst 320 pagina’s vol locatie inspiratie, waarbij 29 nieuwe en gerestylde locaties. Voor wie het boek nog niet heeft kunnen bekijken, is hier alvast een voorproefje van vijf gloednieuwe locaties!

1. Worldhotel Wings, Rotterdam

worldhotelwings_meeting_lindbergh_4669

HR_worldhotelwings_boardroom_7856

HR_worldhotelwings_exterior_7978

Sinds kort is Rotterdam The Hague Airport een nieuw hotel rijker. Worldhotel Wings is een gloednieuw Hotel & Conference Center, dat direct naast de terminal ligt. Naast 142 ruime, smaakvol ingerichte kamers en suites, beschikt deze locatie over 8 short- en long stay studio’s en appartementen plus 13 kantoren. Daarnaast zijn er uitstekende banquet- en vergaderfaciliteiten, bestaande uit maar liefst 38 zalen en board rooms. Enkele voorbeelden zijn de Kick-off room, de Brainstorm room, de Video conferencing room, een Feng Shui gestylde Asian boardroom en een auditorium met 150 bioscoopstoelen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de enorme banquethal.

LOFT 1

LOFT 5 tafels gedekt

Amsterdam Flavours is een creatieve, energieke en inspirerende plek voor multifunctionele food & verhuur events. Deze inspirerende locatie bevindt zich op het Westergasfabriekterrein, een prachtig stadspark in het centrum van Amsterdam met veel historische gebouwen en veel groen. De locatie is verdeeld over twee verdiepingen. Je komt binnen in een Arc Linea keuken, uitgerust met de nieuwste SMEG apparatuur. Dit maakt de keuken uitermate geschikt voor kookworkshops, demonstraties, productontwikkeling en foto/filmshoots. Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige, hoge authentieke ruimte. De historische ramen laten een overvloed aan licht binnen. Doordat deze ruimte een huiselijke sfeer uitstraalt, biedt dit het perfecte decor voor evenementen. Daarnaast is het mogelijk om met lekker weer buiten te staan of een wandeling over het terrein te maken.

pinegrove-1411-_31

Pinegrove 2

Pinegrove

Voor Boardroom sessies, vertrouwelijke besprekingen en ontmoetingen tot maximaal 12 personen bieden de royale vertrekken van PineGrove Estates alles wat wenselijk is. Een zakelijk zeer correcte ontvangst wordt mooi gecombineerd met een warme, huiselijke en tegelijkertijd professionele ambiance. De creatieve en fraai ingerichte kamers nodigen uit om je echt thuis te voelen, terwijl de lederen fauteuils rondom de massief wortelnoten vergadertafel je een hele dag comfortabel houden. Het landgoed met eigen bos en aangrenzende tuin biedt vele mogelijkheden om in de vergaderbreaks het buitengebeuren te beleven. En last but not least, aanwezigheid op PineGrove Estates  wordt niet alleen zeer op prijs gesteld, bezoekers zijn verzekerd van de hoogste mate van confidentialiteit. Pinegrove Estates handhaaft een strikt confidentialiteit beleid dat ook door haar personeel en medewerkers wordt onderschreven en uitgevoerd.

culemborg_vrij_356

culemborg_vrij_116

Bij VRIJ in Culemborg ben je altijd alleen met jouw gezelschap. Exclusief huren is geen éxtra optie, maar standaard. De boardroom is uitgerust met alle moderne middelen om een efficiënte meeting niet in de weg te staan. De ruimte is ook zeer geschikt voor grotere gezelschappen (tot 100 personen theater) of trainingen. Voor, tijdens of na de meeting kun je beneden in de opmerkelijk ingerichte ‘deel’ genieten van een lunch, diner of borrel. Kleinere gezelschappen kunnen plaatsnemen in de zichtkamer, die haar naam ontleent aan het waanzinnige uitzicht. Deze ruimte is voorzien van een pantry, presentatiescherm en haard. VRIJ is niet alleen omgeven door groen, de locatie ís ook nog eens heel erg groen! De aanwezige zonnepanelen voorzien behalve het pand ook de aardwarmte-installatie van zonne-energie. De biologische moestuin voorziet grotendeels in verse groenten en binnen het bedrijf zijn verschillende maatregelen genomen om het milieu zo min mogelijk te belasten.

impressie3

[Foto: André Russcher]

In de Werkspoorkathedraal werden in de tweede helft van de 20ste eeuw robuuste staalconstructies gebouwd. De hal is ruim 23 meter hoog en heeft een oppervlakte van 6.000 vierkante meter. In de oude montagehal van Werkspoor zijn nog kranen en andere installaties uit de tijd aanwezig, door de tand des tijds van een koperkleurig randje roest voorzien. De hal is inmiddels opgeknapt en een gewilde locatie voor evenementen. Bijzonder aan de locatie is dat de rauwe industriële hal wordt verrijkt met nieuwe elementen. Aan de achterzijde van de zaal zijn glazen kantoren gebouwd, die kunnen worden ingezet als flexplek of als breakout-ruimtes tijdens evenementen. Vanuit de kantoren kijk je aan de ene kant de zaal in en aan de andere kant naar buiten. Het beste uit het verleden met de dynamiek en innovatie van nu!

[button colour=”accent” type=”slightlyroundedarrow” size=”large” link=”http://www.locaties.nl/jaarboek-locaties-2015-aanvragen.233799.lynkx” target=”_blank”]Heeft u het jaarboek LOCATIES nog niet ontvangen? Bestel het boek hier![/button]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.