Discover the finest spaces
Delen

Vijf creatieve en inspirerende trainingslocaties in Utrecht en omgeving

Een training dringt pas echt door en komt tot leven op een inspirerende trainingslocatie. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, met een creatieve en comfortabele inrichting en in een bijzondere omgeving. Een plek die echt ontworpen is voor kennisoverdracht en creativiteit. Zo’n locatie is niet altijd even makkelijk te vinden. Zelfs niet in congresstad Utrecht. Geen nood, wij zetten vijf creatieve en inspirerende trainingslocaties in Utrecht en omgeving voor je op een rij die er voor ons echt uitsprongen. 

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Haal meer uit je training bij Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Door het vele thuiswerken realiseert iedereen zich nog meer hoe belangrijk het is om goed samen te kunnen werken en hoe fijn het is om elkaar ook live te ontmoeten. Het Koetshuis van Kasteel De Hooge Vuursche is een geweldige groene en inspirerende omgeving voor een training of workshop. Hier vind je zes luxe zalen met veel daglicht. Versterk het groepsgevoel en zorg voor meer focus door zowel de binnen als buiten mogelijkheden van het landgoed te gebruiken. Maak bijvoorbeeld samen een wandeling met een boswachter, leer schapendrijven of krijg een ijsbad training.

CARLTON PRESIDENT HOTEL

Dit kleurrijke en gewaagde hotel is geen dertien in een dozijn evenementenlocatie. Bij het Carlton President Hotel in Utrecht vind je tien ruimten met elk een andere sfeer. Immense whiteboards aan alle wanden en smartboards waarop je de vruchten van jullie harde werk met een druk op de knop digitaal kan delen. Voor een training ben je hier helemaal op de juiste plek. Ook bijzonder: de openbare (ontmoetings)ruimten die overal in het hotel te vinden zijn, krijg je er gratis bij! Zo kunnen jij en je gasten of collega’s gemakkelijk even privé zitten, mensen ontmoeten of een momentje nemen voor een lekkere kop koffie.

MR BLACK & THE WHITE OX

In de iconische voormalige Douwe Egberts fabriek, aan de rand van Utrecht, vind je Mr. Black and the White Ox. Deze bijzondere locatie heeft verschillende ruimten voor meetings en events én twee uitstekende restaurants: Mr. Black voor shared dining in een ongedwongen sfeer en White Ox voor een uitgebreid diner. Voor inspirerende trainingen of vergaderingen op grote hoogte ga je naar de SkyBox – met een geweldig uitzicht over Utrecht. Wie op zoek is naar een intiemere sfeer kan zich terugtrekken tussen honderden flessen wijn in de speciale Wineroom. Zin in een fijne wandeling in de break van de training? Geniet dan samen van de stadstuin!

WINKEL VAN SINKEL

Bij Winkel van Sinkel in hartje Utrecht maken ze er een sport van om precies het event neer te zetten waar jij naar op zoek bent. Vertel het betrokken team van dit ‘horecawarenhuis van Utrecht’ alles over het evenement dat je voor ogen hebt en samen gaan jullie er een onvergetelijk moment of dag van maken. Door de diversiteit van de verschillende ruimten en jarenlange ervaring is er altijd wel een plek te vinden die past. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie of een gezellige bijeenkomst met collega’s of relaties.

CREATIVE VALLEY COLLECTIV

Bereikbaarder wordt het niet. Midden op het bruisende stationsplein van Utrecht Centraal en op loopafstand van de mooie binnenstad vind je Creative Valley Collectiv. Hier vind je zes unieke, high-end meeting-, training- en eventruimten. Een 1 op 1 training in de warme Study, of een scrumsessie in de creatieve Workshop met complete whiteboard wand? Alle ruimten zijn flexibel, multifunctioneel en ontzettend stijlvol. Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en een inspirerende omgeving. Laat het team weten wat jouw gasten nodig hebben. Creative Valley zorgt voor de rest!

Meer creatieve trainingslocaties in Utrecht

Naast bovengenoemde creatieve en inspirerende trainingslocaties zijn er natuurlijk nog veel meer venues voor een bijzondere training of workshop in Utrecht en omgeving te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere trainingslocaties in Utrecht! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.