Discover the finest spaces
Delen

Vijf congreslocaties midden in de natuur

Naast veel parkeergelegenheid is een locatie in de buitenlucht een populaire eis voor een meeting of event. Hoe heerlijk is het om tussen workshops en lezingen door even het bos in te lopen? Of om een kop koffie te drinken in de tuin? Zorg voor een congreslocatie met de mogelijkheid voor jouw deelnemers om naar buiten te gaan. Organiseer wat activiteiten buiten en je hebt gegarandeerd een enthousiaste groep die geïnspireerd weer naar huis gaat! Wij bezochten vijf bijzondere congreslocaties midden in de natuur om je alvast een eind op weg te helpen. 

FORT DE BATTERIJEN

Met aandacht voor natuur en historie is dit rauwe terrein in 2017 ontwikkeld tot een unieke evenementenlocatie. Stuk voor stuk zijn de mysterieuze gebouwen van Fort de Batterijen opgeknapt en in gebruik genomen voor meetings en events. In de winter neem je plaats in de historische Artillerieloods of het Wachthuis. Het fort ligt midden in het groene hart van Utrecht en is daarmee de ideale locatie voor een congres in de buitenlucht. De ruim twee hectare grond bieden eindeloze mogelijkheden voor outdoor events. Combineer in het hoogseizoen een van de bunkers met een ingerichte stretchtent om jouw gasten te inspireren met een congres midden in de natuur!

LANDGOED DE SALENTEIN

Het hoofdgebouw van Landgoed de Salentein dateert gedeeltelijk uit de 16e eeuw. Met de prachtige hoektorens en kantelen is dit een historische locatie die je zeker eens bezocht moet hebben. Ook de prachtige natuurrijke omgeving, culinaire beleving en alle moderne faciliteiten maken dit een uitzonderlijke locatie die ideaal is voor een congres, vergaderingen of een netwerkborrel. Dicht bij de A28 en midden in ons land waan je jezelf even in Argentinië. Zo wordt er wijn geschonken van eigen Argentijnse wijngaarden en komt het rundvlees ook van eigen veeteelt. Elke bijeenkomst is uiteraard perfect te combineren met een actieve break in de groene omgeving van het landgoed.

HIER RADIO KOOTWIJK

Radio Kootwijk is omgeven door uitgestrekte heide en ligt tegen de grootste actieve  zandverstuiving van West-Europa aan. Absoluut een prachtige omgeving waar de krachtige uitstraling van dit gebouw goed tot haar recht komt. Stoer en ruig, maar tegelijkertijd ook rustig en respectvol. Ideaal voor een intieme bijeenkomst in een van de kleinere ruimten. Of voor een congres in het voormalig nationale radiografisch zendstation. Het hoogtepunt is de Zenderzaal met het prachtige gewelfde plafond en de karakteristieke zwart-witte tegelvloer. De locatie ademt historie en ligt echt op een waanzinnige locatie. Vergeet daarom de rondleiding niet, waarbij de natuurrijke omgeving niet wordt overgeslagen.

CLAUS PARK COLLECTION

Claus in Hoofddorp is een bijzonder familiebedrijf met een naam die al jaren synoniem staat aan beleving. Samen met Papa’s Beach House en de hotels Courtyard by Marriott en Element Amsterdam vormt Claus de evenementenlocatie Claus Park Collection. Centraal gelegen in het groene Haarlemmermeerse Bos zijn de drie locaties perfect te combineren. Ze beschikken samen over 17 vergader- en congresruimten, vier restaurants, 260 hotelkamers en alles wat je nodig hebt voor een zakelijk event. Het professionele team met vaste event managers vormt altijd een fijn aanspreekpunt voor, tijdens en na afloop. Kortom, de ideale locatie voor een congres in een natuurrijke omgeving!

CHÂTEAU ST. GERLACH

In het betoverende groene heuvellandschap van Château St. Gerlach in Valkenburg vind je een unieke locatie voor meetings en events. Dit luxe hotel is gevestigd in een voormalig klooster uit de vijftiende eeuw en ligt midden tussen de boom- en wijngaarden. Dankzij de 114 kamers, suites en appartementen is de Château St. Gerlach de ideale locatie voor congressen in de buitenlucht. Het ervaren team ontvangt je met alle égards en ondersteunt je bij de organisatie van jouw event.

Meer inspirerende locaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer ... Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.