Discover the finest spaces
Delen

Vijf bijzondere en creatieve vergaderlocaties in Utrecht en omgeving

Als we het hebben over fijne plekken om te vergaderen, is Utrecht natuurlijk al jaren the place to be. Perfect bereikbaar vanuit alle hoeken van ons land, er is veel natuur en misschien wel het belangrijkste: vol unieke vergaderlocaties! Wij bezochten de vijf meest bijzondere en creatieve vergaderlocaties in Utrecht en omgeving voor je. Je vindt ze hieronder. Laat die inspiratie maar komen!

KORTJAK | HARMELEN

Uitkijken over de groene weilanden en niets anders dan rust om je heen. Bij restaurant en vergaderlocatie Kortjak middenin het Groene Hart kom je echt tot de kern. En dat allemaal middenin het land vlakbij Utrecht! Een ideale locatie voor heisessies, workshops, trainingen en vergaderingen. Boven het restaurant zit de geluiddichte ruimte de Bovenzaal met alle benodigde AV-apparatuur én een eigen bar. Hier kun je terecht met maximaal 25 personen. Dit is niet alleen een sfeervolle ruimte voor bijeenkomsten, maar je kunt er ook een intiem privé diner organiseren. Bij Kortjak vind je bovendien meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

JAARBEURS | UTRECHT

Wie kent deze grootse evenementenlocatie niet? Naast allerlei grote beurshallen en zalen heeft Jaarbeurs ook vergadercentrum MeetUp met tientallen kleurrijke ruimtes. Als een van de weinige locaties is het hier mogelijk om gemakkelijk online een ruimte te boeken die past bij jouw vergadering, workshop, training of ander soort event. Duurzaamheid staat hier voorop: 90 procent van de catering is vegetarisch en er wordt standaard geen vlees geserveerd, afval wordt op allerlei manieren geminimaliseerd en er wordt gewerkt met duurzame partners. Last minute boeken of wijzigingen doorgeven? Dat is hier geen probleem. Jaarbeurs vind het belangrijk om altijd flexibel te zijn.

YOUMEET | UTRECHT

Youmeet, ideaal gelegen aan de A2 en A12 aan de rand van Utrecht, heeft een missie: vergaderen zo efficiënt en leuk mogelijk maken. Zo is de ruimte Create ingericht om te prikkelen, inspireren en creëren en zijn alle benodigdheden voor een brainstormsessie aanwezig. Of kies voor Design: een lab waar je nieuwe ideeën tot leven brengt. Verder is er auditorium Speak, Reflect waar rustig nagedacht wordt en Decide waar je knopen doorhakt. Geen probleem dus om hier een plek te vinden die bij jouw meeting past! Bovendien is er ook voldoende ruimte voor ontspanning: tijdens een potje tafeltennis bijvoorbeeld.

DE LANDGOEDERIJ | BUNNIK

Op een prachtige plek aan het water van de Kromme Rijn in Bunnik ligt De Landgoederij. Een grote rustieke boerderij die compleet gerenoveerd is tot een moderne, trendy evenementenlocatie. Er zijn vijf vergaderzalen voor meetings en andere kleinere bijeenkomsten, verschillende eventzalen, een grote tuin en meerdere terrassen. Hierdoor is De Landgoederij ook ideaal voor grotere events, bedrijfsfeesten en actieve personeelsuitjes bijvoorbeeld. Het naastgelegen Kasteel Cammingha vormt niet alleen een fraai decor, maar is zowel los als complementair aan De Landgoederij in te zetten als locatie voor vergaderingen en exclusieve diners. Zo is er een bijzondere plek voor ieder event!

CREATIVE VALLEY COLLECTIV | UTRECHT

Bereikbaarder wordt het niet. Midden op het bruisende stationsplein van Utrecht Centraal en op loopafstand van de mooie binnenstad vind je Creative Valley Collectiv. Hier vind je zes unieke, high-end meeting-, training- en eventruimten. Een 1 op 1 training in de warme Study, of een scrumsessie in de creatieve Workshop met complete whiteboard wand? Alle ruimten zijn flexibel, multifunctioneel en ontzettend stijlvol. Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en een inspirerende omgeving. Laat het team weten wat jouw gasten nodig hebben. Creative Valley zorgt voor de rest!

Meer vergaderlocaties in Utrecht

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer vergaderlocaties in Utrecht en omgeving. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere Utrechtse vergaderlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.