Discover the finest spaces
Delen

Tijd voor een frisse neus: 8 vergaderlocaties middenin de natuur

Natuur om je heen brengt rust, ontspanning én inspiratie. Tijdens een blokje om door het bos in de pauze van een vergadering kun je je hoofd leegmaken waarna je er weer met frisse energie tegenaan kunt. Bovendien kan een beetje frisse lucht en groen om je heen ervoor zorgen dat er ineens allerlei nieuwe ideeën op komen borrelen. Daarom hebben wij acht bijzondere en sfeervolle vergaderlocaties middenin de natuur voor je op een rijtje gezet. Het genieten kan beginnen!

PAPA’S BEACH HOUSE

Papa’s Beach House is een unieke idyllische vergaderlocatie midden in het Haarlemmermeerse Bos. Op slechts vijftien minuten afstand van Schiphol en Amsterdam vergader je tussen de bomen en kijk je vanuit de grote Key West zaal en de Lake View Room uit over het prachtige meer. Je waant je even helemaal in het buitenland: inspiratie gegarandeerd! Sluit je vergadering, workshop of training af met een relaxte borrel of diner op het privéstrand. Kortom, een fantastische en professionele vergaderlocatie in Hoofddorp. Je kunt er ook nog eens gratis parkeren.

Lees meer

LANDGOED ULVENHART

Middenin een van de mooiste natuurgebieden van ons land, vlakbij Breda, ligt Landgoed Ulvenhart. Hier vind je de rust voor inspirerende vergaderingen, trainingen of workshops. En heb je langer dan een dagdeel nodig om nader tot elkaar te komen? Dan kun je overnachten in een van de 18 slaapkamers. Ooit stond op het groene terrein alleen herberg De Jager, een historisch gebouw uit de zestiende eeuw. Inmiddels is dat gebouw smaakvol vernieuwd en staan er nog vier inspirerende locaties met een landelijke sfeer en een modern en comfortabel interieur. Landgoed Ulvenhart is gegarandeerd een ervaring waar je rijker van wordt!

Lees meer

MORE-ITZ

Bij het hippe en stijlvolle More-Itz in Drimmelen heb je aan drie kanten uitzicht op het water en de vele bootjes die er varen. De vergader- en evenementenlocatie ligt namelijk aan een van de grootste binnenjachthavens van Europa en aan de rand van het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch. Een perfecte plek om te vergaderen, brainstormen of een training te organiseren in één van de luxe vergaderruimten. Haal even een frisse neus tijdens een wandeling langs het water of laat het team van More-Itz een sloepentocht voor je organiseren. Zo beleef je de Biesbosch op haar mooist!

Lees meer

LANDGOED ZONHEUVEL

Een landgoed van maar liefst 47 hectare vol bos en ook nog eens middenin Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug: Landgoed Zonheuvel in Doorn heeft het allemaal. Even opladen in de break van je vergadering, workshop, congres of training in de buitenlucht is nergens makkelijker. Er zijn maar liefst 30 vergaderzalen met elk een eigen stijl én uitzicht. Van historisch en klassiek tot strak en modern. De keuze is aan jou! Heb je toch meer tijd nodig dan een dagdeel om nader tot elkaar te komen? Of organiseer je een heisessie? Blijf dan overnachten in één van de 110 hotelkamers op het prachtige landgoed.

Lees meer

NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

Een vergader- en evenementenlocatie die letterlijk middenin de natuur ligt, is het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Met 44 hectare natuurpark is het bijzondere museum het thuis voor veel soorten dieren. Het is bovendien een perfecte plek om even lekker uit te waaien of een buitenactiviteit doen in de break van je meeting. Handboogschieten, curling of een smokkeltocht behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Of loop even langs de heerlijk geurende kruidentuin van het museum. Er zijn verschillende historische gebouwen die een bijzonder decor vormen voor je vergadering, workshop of presentatie. Laat de frisse buitenlucht van de Veluwe je inspireren!

Lees meer

LANDGOED KLARENBEEK

Een bijzondere mix van prachtige natuur en monumentale fabriekspanden vind je bij Landgoed Klarenbeek op de Veluwe. Ooit werd hier koper en hout bewerkt met behulp van de waterkracht van een waterval. Inmiddels zijn de gebouwen gerestaureerd zonder dat het unieke industriële karakter verloren is gegaan. Er zijn zes inspirerende vergaderruimten in verschillende groottes waar vanuit je zo naar buiten loopt, de natuur in. Combineer je meeting met een wandeling over het landgoed met een bezoek aan imker Wim, een workshop, heerlijke proeverij of plak er een overnachting aan in de Bed & Breakfast van Landgoed Klarenbeek. Mogelijkheden zat en rust gegarandeerd!

Lees meer

BOETIEK HOTEL BONAPARTE

Aan de voet van de prachtige Lochemse berg ligt het sfeervolle monumentale pand van Boetiek hotel BonAparte in Lochem. Hier word je omringd door velden, bossen en vennen en is het buitengevoel geperfectioneerd. Er zijn zeven luxe vergaderzalen met een eigen terras en uitzicht op de parktuin. Verder zijn er allerlei mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht: een fiets- of boottocht in de omgeving bijvoorbeeld. Overnachting nodig tijdens een heisessie? Boetiek hotel BonAparte heeft veertig hotelkamers en is bovendien dit jaar uitgeroepen tot beste hotel van Gelderland. Een unieke plek om de nodige inspiratie en energie op te doen.

Lees meer

MOOIRIVIER

Het geweldige terras aan het water van de Vecht met rondom karakteristieke vliegdennen maakt Mooirivier in Dalfsen één van de meest inspirerende vergaderlocaties van ons land. Ver weg van alle drukte van de stad kun je hier je vergadering, workshop en presentatie houden in één van de twaalf moderne en sfeervolle zalen met elk een eigen sfeer. Behoefte aan wat frisse lucht? Combineer je meeting dan met wat actie in de natuur! Een drakenbootrace, kanotocht of solex tour behoren onder andere tot de mogelijkheden. Blijven slapen kan ook; er zijn negentig moderne hotelkamers met uitzicht op het groen.

Lees meer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.