Discover the finest spaces
Delen

Tien buitengewone locaties voor jouw kick-off event

Een kick-off evenement is hét moment om je boodschap krachtig neer te zetten. Of het nu gaat om een frisse start, de aftrap van een nieuwe campagne of een verandering in de bedrijfsvoering; je hebt maar één kans om een sterke indruk te maken! De inhoud van je presentatie is daarbij belangrijk, maar vergeet de juiste setting niet. Bij een spraakmakend kick-off event hoort natuurlijk ook een fantastische locatie. Innovatie, succes, creativiteit of daadkracht. Wat je ook wilt uitstralen, bij deze negen kick-off event locaties komt je boodschap net even wat krachtiger over. 

CHATEAU ST. GERLACH

Jouw product of nieuwe plannen lanceren in een omgeving waar je even helemaal ontsnapt aan alle haast en hectiek van alledag? Waar de focus volledig op jouw plannen ligt en je tussendoor in de wijngaard of tussen de kunst in de kasteeltuin op adem komt? Daarvoor moet je op het landgoed van Château St. Gerlach zijn. Of je nu met een grote groep bent, of liever meer intiemer je plannen presenteert. In de salons van het kasteel, de break-out rooms in de kasteelhoeve of in het nieuw geopende Paviljoen kies je weliswaar voor je eigen stijl, maar ben je altijd verzekerd van een succesvolle (hybride) lancering. Met vers bereide lunch, diner of borrelhapjes uit eigen moestuin sluit je jouw kick-off event hier smakelijk en feestelijk af.

VEERHUIS AAN HET IJ

Ontvang jij je gasten tijdens een kick-off event in je eigen privé huis, met tuin en uitzicht op het IJ? Het Veerhuis aan het IJ is een echte droomlocatie voor groepen tot 100 personen per huis met tuin! Laat je gasten door een salonboot vervoeren naar de besloten haven van GVB Veren in Noord. Vanuit de tuin heb je een schitterend uitzicht op voorbijvarende schepen en geniet je van het buiten zijn tijdens de borrel. Het buitenterrein is deels overdekt met een fraaie stretchtent, inclusief geluidsinstallatie, vuurkorven en terrasverwarming, zodat je zowel bij mooi weer als bij regen comfortabel staat.

INNSTYLE

Kleurrijk, hip en prachtig gelegen aan het water in een natuurlijk omgeving is InnStyle een locatie waar inspiratie gewoonweg ontstaat. Centraal gelegen geeft de locatie het gevoel er echt tussenuit te zijn. Er zijn meerdere flexibel in te richten ruimten verdeeld over twee gebouwen die verschillen qua architectuur, maar van binnen naadloos in elkaar overgaan. Verschillende houtsoorten, trendy kleuren en strakke en moderne lijnen zorgen voor een zakelijke én warme sfeer. Maak je kick-off nog krachtiger door gelijk actief aan de slag te gaan met een gezonde energizer, heerlijk aan het water. Je ervaart hier de ultieme binnen-buiten beleving!

HOOGTIJ

Bij de hoogste hotspot van Amsterdam komen natuur, cultuur en events sensationeel samen. Hoogtij huist in een natuurlijke glazen kas op een imposant dakterras met een waanzinnig uitzicht over het IJ. Het Daktheater is daarbij dé perfecte locatie voor een kick-off event. Je kan er met 100 man terecht en het terras is daarnaast de ideale plek om na de presentatie een borrel te houden. Verder kunnen ook de Kas en de GYM ingezet worden voor kick-off evenementen. Dat maakt dat Hoogtij drie ruimten heeft die – afhankelijk van de groepsgrootte en het doel – ingezet kunnen worden voor een onvergetelijk event!

HET RIJK VAN DE KEIZER

Zo groen en kleurrijk als het Rijk van de Keizer in de zomermaanden is, zo sprookjesachtig en magisch kleurt ze in de winter. De locatie in Amsterdam bestaat uit twee historische gebouwen met een prachtige binnenplaats voor jouw kick-off evenement. De locatie beschikt over de kracht om zalen te doen transformeren als een kameleon. Zij gaat tot het uiterste om jouw event tot in de puntjes te verzorgen en jouw gasten daarbij te laten stralen. Het Rijk van de Keizer ligt verscholen in de Tuinen van West en er lijkt magie uit elk hoekje van de locatie te druipen…

HANGAAR2

De plek waar vroeger militaire vliegtuigen gestald werden, kan nu het decor vormen voor jouw volgende kick-off evenement. Hangaar2 is een black box en daarmee perfect voor kick-offs, televisie opnames en commercials. In combinatie met de naastgelegen Theaterhangaar biedt de locatie het ideale podium voor productlanceringen. Zo werd hier de nieuwe zonneauto geïntroduceerd die de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika in 2022 won. De mogelijkheden zijn eindeloos en het team van Hangaar2 staat volledig voor je klaar om jouw boodschap groots over te brengen. Geen eigen vliegtuig in bezit? Geen probleem, buiten het feit dat je helaas niet kan landen bij Hangaar2, ben je er met de auto ook zo!

VRIJ IN CULEMBORG

Midden in het groen, maar verrassend centraal in het land ligt VRIJ in Culemborg. Deze prachtige, drie eeuwen oude boerderij werd gerestaureerd tot high-end meeting en eventlocatie. VRIJ ligt op een landgoed van maar liefst negen hectare waar je helemaal los kan gaan met je kick-off event met teambuildingsactiviteit. Ook zijn er verschillende terrassen bij de boerderij, voor zonnige meetings bijvoorbeeld. Daarnaast is er onder andere de intieme zichtkamer met uitzicht op de Lek, een moderne boardroom, en de ruime, open Deel, waar je kunt genieten van een verse lunch, gezellige borrel of diner.

DE KROMHOUTHAL

De Kromhouthal in Amsterdam-Noord is een unieke parel aan het IJ voor bijzondere evenementen tot wel 3.000 personen. In deze industriële locatie van ruim 5.000 m2 werden vroeger grote scheepsmotoren gebouwd. Authentieke kranen en stalen constructies vormen nu een stoer en historisch decor voor jouw kick-off event. Je presenteert hier nieuwe plannen of laat een product helemaal tot zijn recht komen. Met optimale basisvoorzieningen als lichttechniek, verwarming en krachtstroom is de De Kromhouthal niet alleen adembenemend groots en imposant, maar ook ongekend flexibel. Verras jouw gasten met tijdens een kick-off die ze zich nog jaren zullen herinneren!

BEELD & GELUID HILVERSUM

Omring je kick-off evenement met de mooiste en meest memorabele momenten op de Nederlandse televisie. Deze bijzondere locatie op het Mediapark in Hilversum herbergt ruim 1 miljoen uur aan radio, televisie, film en muziek, en vele bijzondere ruimten voor events. Jouw presentatie komt volledig tot haar recht in de spotlights van het atrium. Vanaf half november krijg je daarnaast de kans om een succesvolle dag te vieren in het Top2000 Café, die tot en met de kersvakantie in het Beeld & Geluid te vinden is. Of je nu gebruik maakt van alle unieke mogelijkheden, Beeld & Geluid Hilversum is een geweldig decor voor jouw kick-off event!

INSPYRIUM

Inspyrium is dé locatie als het gaat om (groen)beleving! Deze duurzame, industriële locatie ligt op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Het Inspyrium kijkt uit over de uitgestrekte landerijen van een boomkwekerij. In die omgeving gaat het prachtig op dankzij de innovatieve gevelbegroeiing en weelderig begroeide daktuinen. De locatie is flexibel inzetbaar, met zes multifunctionele ruimten waaronder een modern Penthouse en stoere Industriële hallen. Maak je kick-off event nog groener met grote bomen uit de kwekerij als decoratie, of rol een groene loper van echt gras uit. Inspyrium helpt je om ieder event de gewenste beleving en identiteit te creëren!

Meer inspirerende kick-off event locaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties voor een kick-off event. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.