Discover the finest spaces
Delen

Terugblik: de zes best gelezen locatienieuws artikelen van 2022

Het hele jaar ben je bezig met het organiseren van evenementen. Die artikelen op Greater Venues en in de LocatieFlash schieten er weleens bij in. Dat kan natuurlijk de beste overkomen! We blikken graag samen met je terug op de content die wij afgelopen jaar hebben geplaatst. We durven wel te zeggen dat alle corona artikelen zoals hoe het Testen voor Toegang ook alweer werkt niet meer nodig zijn. Al waren dit wel onze best gelezen artikelen. Liever blikken we terug op openingen, restylingen en ander branchenieuws waar jullie enthousiast over waren! Hieronder de top 6 best gelezen locatienieuws artikelen op Greater Venues. 

JP 1886

[24 januari 2022]: De eigenaren van restaurant en evenementenlocatie Villa Westend in Velserbroek openden dit voorjaar een nieuwe locatie in Zaandam. Het nieuwe restaurant JP1886 komt in een gedeelte van de voormalige Verkadefabriek waar hiervoor De Koekfabriek zat. “JP1886 is een ontmoetingsplaats voor de omgeving Zaandam en de bedrijven in het Verkade complex, we willen iedereen met elkaar verbinden”, vertelt mede-eigenaar Stephanie Heijkoop van JP1886.

POPPODIUM TOEKOMSTMUZIEK

[25 januari 2022]: Een poppodium waar je als band of muzikant regelmatig kunt optreden, waar je meedeelt in de omzet van de bar en keuken en waar bezoekers je muziek gemakkelijk kunnen sponsoren door te betalen via een QR code. Dit is het concept van Toekomstmuziek dat deze zomer opent in de Amsterdamse Houthavens. Een bijzondere plek voor een borrel, teamuitje of informele meeting waarmee je bovendien een hoop startende muzikanten een steuntje in de rug geeft.

25 JAAR EVENT COMPANY

[7 april 2022]: Een grote drang naar vernieuwing waarbij gastvrijheid voorop staat. Een korte omschrijving van Event Company, het bedrijf achter de populaire evenementenlocaties Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, Landgoed Te Werve in Rijswijk en buitenlocatie Te Werve Buiten. Dit jaar bestaat Event Company 25 jaar en eigenaren Mirco Cuppens en Stephan van den Akker zijn nog lang niet van plan te stoppen. Een mooie gelegenheid om samen met hen terug te blikken op de afgelopen jaren én natuurlijk een klein beetje vooruit te kijken.

TINYPARKS

[28 maart 2022]: Eind mei opent TinyParks twee nieuwe locaties op een eiland bij Rotterdam en in de Ardennen. Vorig jaar opende Jochem en Patrick Ligthart hun eerste locatie in Drenthe. Met 120 reviews en een gemiddelde score van 9.6 besloten de twee om uit te breiden. De locaties zijn geschikt voor kleinschalige meetings en events waarbij de informaliteit, natuur en sfeer vooropstaan.

CENTRALE MARKTHAL

[17 januari 2022]: De restauratie van de voormalige markthal aan de Amsterdamse Jan van Galenstraat begint steeds meer vorm te krijgen. De eerste ruimten worden nu al in gebruik genomen door culinaire en creatieve ondernemers en in 2025 moet de centrale ontmoetingsplaats helemaal klaar zijn. Dan kun je in de Centrale Markthal onder andere terecht voor kunst, lekker eten, handgemaakte producten en zakelijke meetings, maar ook congressen, workshops en trainingen die bij de visie van de gebruikers van het pand passen.

ZUILESHOEVE

[1 augustus 2022]: Op vrijdag 11 maart opende De Zuileshoeve haar deuren voor aannemers, familie en vrienden. Vanaf 16 maart is de locatie geopend voor bezoekers. De locatie is een proeflokaal, bed and breakfast – met vier kamers – in één en beschikt daarnaast over een vergaderruimte. Hier organiseer je vergaderingen tot acht personen, bedrijfsuitjes, bruiloften en verjaardagen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.