Discover the finest spaces
Delen

Terugblik: de vijf best gelezen locatienieuws artikelen van 2021

Het hele jaar ben je bezig met het organiseren van evenementen. Die artikelen op Greater Venues en de LocatieFlash schieten er soms weleens bij in. Dat kan natuurlijk de beste overkomen! We blikken graag terug op de content die wij afgelopen jaar hebben geplaatst. Het valt niet te ontkennen dat een groot deel in het teken stond van corona. Wij zochten graag voor jou uit hoe Testen voor Toegang werkt, wat ons meest gelezen artikel van 2021 is. Verder gaven wij je 13 tips voor een corona-proof teamuitje en stelden we een lijst samen met alle bijzondere stemlocaties in ons land voor de verkiezingen van 2021. Daarnaast waren er een hele hoop openingen, restylingen en ander branchenieuws waar jullie enthousiast over waren! Hieronder de top 5 best gelezen artikelen op Greater Venues. 

ZWITSAL-TERREIN APELDOORN

[27 juli 2021]: Het Zwitsal-terrein in Apeldoorn krijgt een nieuwe eigenaar die een herontwikkeling gaat doorvoeren. Daarbij wordt er naast de noodzakelijke renovatie van oude gebouwen ook gedacht aan woningbouw. De locatie blijft echter beschikbaar voor de organisatie van binnen- en buitenevenementen. De gemeente Apeldoorn gaat er vanuit dat de herontwikkeling vanaf 2023 zijn beslag krijgt.

DE AVONDETAPPE

[30 juni 2021]: De Sportzomer van 2021 was er eentje om nooit te vergeten. Met het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France zou je bijna vierkante ogen krijgen van de vele uren televisie die de makers van Studio Sport ons voorschotelen. Tijdens de Tour is het echter niet alleen genieten geblazen van de topprestaties van de wielrenners. Ook staat in het dagelijkse NOS-programma ‘De Avondetappe’ ook steeds een bijzondere Nederlandse locatie nadrukkelijk in de spotlights. Greater Venues volgt alle locaties die het programma komende weken aandoet. Zodat ook jij een kijkje achter de schermen krijgt!

BIJZONDERE KONINGSDAGLOCATIE

[26 april 2021]: De afsluiting van Koningsdag werd dit jaar verzorgd door gelegenheidsband The Streamers. Onder andere Guus Meeuwis en Kraantje Pappie namen deel. De band geeft een concert vanuit een wel heel bijzondere locatie. Paleis Noordeinde in Den Haag. Het concert is gratis te bekijken via een livestream en vindt plaats op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement van het paleis.

FLETCHER HOTEL-RESTAURANT BYZOO EMMEN

[24 mei 2021]: Fletcher Hotels opende de deuren van een hagelnieuw hotel in het centrum van Emmen. Recht tegenover de bekende dierentuin Wildlands Adventure Zoo. Een naam was dan ook zo gevonden: Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo. Het hotel hoopt veel toeristen te mogen ontvangen, maar biedt door de aanwezigheid van diverse zalen ook volop mogelijkheden voor zakelijke gasten.

RESTYLING LOMMERRIJK

[3 mei 2021]: Net zoals veel andere evenementenlocaties, heeft Lommerrijk in Rotterdam van de coronacrisis gebruik gemaakt. De zalen op de bovenverdieping hebben een flinke opknapbeurt gekregen. Het tapijt en het wat verouderde interieur maakte plaats voor onder andere een bar van marmer, hippe krukken voor bij de statafels en een compleet nieuw ventilatiesysteem. “We zijn er ontzettend trots op en kunnen niet wachten om dit aan iedereen te laten zien en weer gasten te ontvangen”, vertelt Esmée Rath van Lommerrijk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.