Discover the finest spaces
Delen

Te Werve Buiten scoort door gastvrijheid en ongedwongen sfeer bij event Werkwaardig

Locaties gaan pas echt leven tijdens een event. GreaterVenues licht daarom de mooiste locaties uit in de rubriek Event Case. Dit keer spreken we met Mieke van Egmond van Werkwaardig, een business platform van bedrijven en instellingen uit de regio Delft en Rijswijk, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans willen geven. Voor alle partners organiseerde zij het Werkwaardig Zomerevent bij evenementenlocatie Te Werve Buiten in Rijswijk. Een bijzonder pop-up festivalterrein vol zomerse mogelijkheden. 

De partners en founders van Werkwaardig komen meerdere keren per jaar samen om te netwerken en het, aan de hand van thema’s, te hebben over de uitdagingen die soms komen kijken bij het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het jaarlijkse Zomerevent is echter wat informeler en heeft als doel om te inspireren, samen te genieten van lekker eten en de omgeving. Het feestje van het jaar, aldus Mieke. “Een ongedwongen en relaxte locatie in de natuur, die aandacht heeft voor het eten, is voor dit event dus erg belangrijk.”

Waarom Te Werve Buiten?

“Te Werve Buiten is één van de evenementenlocaties die gerund worden door de Event Company en met hen hebben we de afgelopen twee jaar erg goede ervaringen gehad. Werkwaardig bestaat namelijk nu drie jaar en de eerste twee jaar hebben we het Zomerevent bij De Lindenhof in Delft, van de Event Company, georganiseerd. We waren zo onder de indruk van hun gastvrijheid en service en vooral ook de persoonlijke aandacht van sales manager Jasper Barendse. Het klikte gewoon met dit bedrijf.
Omdat bedrijven en instellingen uit de regio Rijswijk zich onlangs bij ons hebben aangesloten, wilden we graag een locatie in deze regio. Om zo een brug te kunnen slaan naar hoe trots we zijn op deze uitbreiding. Te Werve Buiten was daarom voor ons een logische keuze: de locatie ligt in Rijswijk en biedt de vertrouwde service van de Event Company.”

Wat sprak jullie het meeste aan bij Te Werve Buiten?

“Veel mensen kennen Landgoed te Werve wel, maar weinigen weten dat op dat landgoed in de zomer nog een compleet evenemententerrein wordt opgebouwd: Te Werve Buiten. Het is gewoon een erg verrassende locatie en voor ons is het erg belangrijk om onze partners telkens weer te verbaasd te doen staan tijdens onze events. Bovendien is het zomerse sfeertje, gecombineerd met een industriële inrichting op zo’n klassiek landgoed erg bijzonder. Waar vind je zoiets? Als je er bent, voel je de zomer: en dat is precies wat wij willen bereiken met ons Zomerevent. Bovendien is het heerlijk dat alles je uit handen wordt genomen. Het bereiden en serveren van al het eten en drinken, het klaarzetten van alle benodigdheden voor een presentatie, de bewegwijzering, alles wordt geregeld door het personeel van Te Werve Buiten.”

Hoe verliep het Zomerevent?

“Het begon om 16 uur met koffie, thee en een hapje. Daarvoor liet Jasper nog even zijn gezicht zien om ons te verwijzen naar de contactpersoon voor de dag en om te zeggen dat hij vlakbij aan het werk was en we hem altijd konden storen. Die persoonlijke aandacht voor ons zorgde ervoor dat we meteen het gevoel hadden dat alles goed zou komen en we zelf ook van de dag konden genieten. Na de ontvangst gaf avonturier Melvin Redeker een hele inspirerende presentatie over het belang van vertrouwen in samenwerkingen. Vervolgens was het tijd om bij te praten en te netwerken tijdens een barbecue. Alles verliep probleemloos en volgens planning en het weer werkte gelukkig ook mee: het was een stralende dag!”

Wat was het hoogtepunt van de dag?

“Het eten was echt geweldig, vooral de waanzinnig lekkere zalm van de barbecue. Aan die beleving hielp het personeel ook erg mee. Zij vielen nooit te erg op, waardoor alles op de achtergrond gebeurde terwijl je lekker aan het kletsen was. Je kon zelf halen waar je zin in had bij de barbecues en ondertussen werd je voorzien van een drankje. Zo bleef iedereen in beweging en bleef de dag en avond dynamisch.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.