Discover the finest spaces
Delen

Vijf spectaculaire locaties voor gala- en awardshows

Wanneer je op zoek bent naar spectaculaire locaties voor gala- en awardshows dan hangen daar verschillende wensen en eisen aan. Het decor moet natuurlijk wel kloppen. Dan ben je niet op zoek naar een idyllisch boerderijtje, maar juist naar groots en meeslepend. Een theatrale locatie waar je event goed tot z’n recht komt. Iets waar lang over nagepraat wordt. En wat heeft Nederland dan veel te bieden. Gelukkig! Wij bezochten verschillende plekken. De één nog imposanter dan de ander. Maar allemaal net zo geschikt voor een prachtig event. Hieronder vind je onze vijf venues. Door welke laat jij je meeslepen?

PARKZUID | AMSTERDAM

In het populairste park van Amsterdam vind je deze prachtige locatie. Het voormalig Vondelparkpaviljoen is uitermate geschikt voor chique gala’s of hoogstaande award shows, door de sfeervolle benedenverdieping waar veel verschillende dingen mogelijk zijn. Het is zelfs mogelijk om het gehele terras bij je event te betrekken. En dat is best uniek aangezien dit terras direct grenst aan het Vondelpark. Ook de mogelijkheden voor licht en geluid laten hier niets te wensen over. Zo is er bijvoorbeeld een DJ booth, professioneel licht en opties voor livemuziek.  Jouw knalfuif mag hier zelfs, binnen, tot 3.00 uur ’s nachts doorgezet worden. Als dat niet onvergetelijk wordt!

DE KROMHOUTHAL | AMSTERDAM

Deze imposante locatie, van wel 5.000 m2, ligt aan de oevers van het IJ. Het bruisende Amsterdam-Noord is een geweldig decor voor deze welbekende parel. De voormalige scheepsmotorenfabriek heeft ruimte voor events tot 3.000 personen. De industriële sfeer ademt door de hele venue, toch is de locatie ongekend veelzijdig en flexibel. Of je nu komt voor een chic diner, een adembenemend gala of een intieme awardshow. Deze toonaangevende locatie is de perfecte bestemming voor events van elke omvang en soort. De hoogwaardige technische faciliteiten, de culinaire ervaring en het bevlogen expertise team maken de beleving compleet!

MAINSTAGE | ‘S-HERTOGENBOSCH

Deze evenementenlocatie in het zuiden is een moderne, instapklare blackbox. Alle wanden en het plafond zijn volledig zwart. Daarnaast zijn drie zijdes bedekt met zwart theaterdoek. De mobiele telescopische tribune in combinatie met een modern vloersysteem maken de locatie super flexibel. Zittend kan de locatie 3.000 personen kwijt en staand tot wel 6.000 personen. Toch niet groot genoeg? De combinatie met de Brabanthallen of 1931 Congrescentrum is zo gemaakt. De gelijkvloerse ruimtes zijn te bereiken vanuit de volledig ingerichte foyer. Ook kan de zaal in elke kleur uitgelicht worden door de moderne RGB lampen. Deze goedbereikbare locatie, met ruime parkeergelegenheid, kijkt uit naar je komst!

HET SCHEEPVAARTMUSEUM | AMSTERDAM

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere plek voor jouw event, dan moet je zeker bij Het Scheepvaartmuseum gaan kijken. Het monumentale pand uit 1656 heeft alles in huis voor een spectaculair gala, of een feestelijke awardshow. Het oude pakhuis van de Admiraliteit is, 350 jaar later, een zeer gewilde locatie.  Om jouw event naar een hoger niveau te tillen werken ze samen met een prachtige selectie van inspirerende partners. Je gasten trakteren op een bezoek aan de tentoonstelling of gebruik maken van het drijvende terras? Alles kan! Deze markante locatie is een ware eyecatcher biedt ongekend veel mogelijkheden.

THUISHAVEN | AMSTERDAM

Op een weids terrein met oneindig veel mogelijkheden in Amsterdam West, ligt de eigenzinnige evenementenlocatie Thuishaven. Deze locatie – met een capaciteit van 150 tot 3000 man – wordt ook wel omschreven als de culturele vrijhaven van de stad. Het festivalterrein met binnen- en buitenmogelijkheden zou een perfect decor kunnen zijn voor een spetterende awardshow. Thuishaven is een creatieve, vrije locatie waar je het hele jaar een buitengevoel ervaart. Daarnaast ligt Thuishaven op één halte afstand van metrostation Sloterdijk en vanaf Amsterdam Centraal Station sta je met bus 22 in 15 minuten voor de deur!

Meer locaties voor gala- en awardshows

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer spectaculaire locaties voor gala- en awardshows. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.