Discover the finest spaces
Delen

&samhoud places tijdelijk omgedoopt tot Olympic Lounge

De lounge van twee Michelin sterren restaurant &samhoud places zal tijdens de Olympische Winterspelen van 7 tot en met 23 februari worden omgedoopt tot een Olympic Lounge waar bezoekers dagelijks live wedstrijden kunnen volgen en is het podium van de dagelijkse talkshow NUtalk: Winterspelen.

NuTalk: Winterspelen
Vanaf 7 februari zal NUtalk: Winterspelen iedere werkdag om half zeven ’s ochtends worden uitgezonden op de nieuwssite. Vanuit de &samhoud places lounge wordt dan een kwartier vooruitgeblikt op de gebeurtenissen in Sotsji. Het programma wordt dagelijks geproduceerd door het net opgerichte &samhoud media, net als &samhoud places onderdeel van visiegedreven organisatie &samhoud. Tijdens de Winterspelen worden er in de Olympic Lounge Olympic bites en een Sotsji cocktail geserveerd.

“Sport staat voor verbinding, daarom vinden wij het heel belangrijk om onze gasten de mogelijkheid te geven om alle wedstrijden live bij ons te kijken”, aldus chef Moshik.

 

Zilveren Kruis Achmea
Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Zilveren Kruis is Partner in Sport van NOC*NSF. Veel topsporters worden door hen begeleid om gezond te kunnen sporten. De zorgverzekeraar laat de sportieve en gezonde kant van de spelen zien en wil de Nederlander daarmee inspireren gezond te leven.

Over &samhoud places
&samhoud places bestaat uit een lounge en een tweesterrenrestaurant op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Deze gezamenlijke onderneming van chef Moshik en ondernemer en servicespecialist Salem Samhoud opende anderhalf jaar geleden haar deuren in augustus 2012, en is een brandstore van verbinding en inspiratie. De visie van &samhoud luidt: Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people. In het eerste jaar dat &samhoud places open is, mocht het al twee Michelin sterren en een 10 van culinair journalist Johannes van Dam ontvangen.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.