Discover the finest spaces
Delen

Rotterdam op zijn mooist: 6 locaties aan het water

Zeg je Rotterdam, dan zeg je water. Water heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de havenstad en doet dat nog steeds. De immense schepen in de haven zijn net zo gezichtsbepalend voor de stad als de imposante skyline zelf. Dus zoek je een toffe locatie voor jouw evenement waar je Rotterdam op zijn mooist ziet? Ga dan naar een van deze zes locaties aan het water!

DELTA HOTEL VLAARDINGEN

Het Delta Hotel Vlaardingen is dé thuishaven voor meetings aan de Nieuwe Maas: een plek pal aan het water, waar overnachten, eten en vergaderen naadloos met elkaar te combineren zijn. Het hotel beschikt over eigentijdse, comfortabele en sportief ingerichte zalen. Hier houd je een brainstormsessie of training terwijl je uitkijkt over de gehele Rotterdamse Delta, met op de achtergrond de energie van oceaanzeilers. Na een inspirerende bijeenkomst geniet je in Grand Café Nautique van een lekker diner of een goed glas terwijl schepen over het water voorbijglijden. Delta Hotel Vlaardingen is een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één!

INNOVATIEKRACHT BY GREEN.DNA

Innovatiekracht is een van de innovatieve, duurzame evenementenlocaties van Green.DNA. Deze bijzondere locatie is omringd door water op een natuurrijke landtong, centraal gelegen aan de rand van Rotterdam. Het gebouw verrijst letterlijk uit het groene landschap, met een dak dat geheel begroeid is met grassen, mossen en bloemen. Innovatiekracht is volledig ingericht voor grootse events, met zeven volledig ingerichte ruimtes en een modern, industrieel interieur. Vanuit de verschillende zalen heb je een adembenemend mooi uitzicht over het Rotterdamse havengebied. Al is de kans groot dat je dat niet zult zien, omdat je aandacht wordt opgeslokt het indrukwekkende projectiescherm van 100m2!

HAL4 AAN DE MAAS

Hal4 aan de Maas heeft de voormalige machinewerkplaats van het drinkwaterbedrijf Rotterdam Kralingen nieuw leven ingeblazen. Met veel gevoel voor detail is het stoere gebouw omgetoverd tot een moderne, multifunctionele evenementenlocatie. De locatie is volledig ingericht met meubilair, podium, licht en geluid; en met een ruime theaterzaal, de sfeervolle Maaslounge en nog een extra (sub)ruimte heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd event. Door de bijzondere ligging aan het water heeft Hal4 een geweldig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Hal4 aan de Maas is hoe een evenementenlocatie in Rotterdam hoort te zijn: rauw, stoer en verrassend!

LOMMERRIJK

Met de bijzondere, idyllische ligging aan de Bergse Plas is Lommerrijk al bijna 140 jaar een begrip bij Rotterdammers. Rustig gelegen, net buiten het centrum, is het ook een geliefde locatie voor verschillende meetings en events. De locatie beschikt over verrassend veel mogelijkheden voor vergaderingen en trainingen, maar ook presentaties of feesten. Zo is de hele bovenverdieping samen te voegen tot een zaal voor 350 personen – met uitzicht over de Bergse Plas. Onderbreek je meeting voor een activiteit buiten op de groene landtong, of sluit af met een borrel of diner in het restaurant of op de salonboot!

SPIDO

Waarom zou je slechts één plek aan het water kiezen, als je ook elke minuut van een ander decor kunt genieten? Terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbijtrekt word je goed verzorgd door de crew van Spido. Met een hele vloot met diverse luxe schepen in Rotterdam, heeft Spido locaties voor een breed scala aan bijeenkomsten: of je nou een locatie zoekt voor events met 300 gasten of voor een intiem diner tot zestig personen. De evenementenschepen zijn stijlvol aangekleed en van alle gemakken voorzien. Aan boord is alles mogelijk, van spectaculair entertainment tot een hoogwaardige culinaire invulling!

Lees verder

BOOMPJES EVENEMENTEN

Een prachtig paviljoen met terras, direct aan de kade van de Maas in het centrum van Rotterdam: er zijn weinig plekken waar ‘Manhattan aan de Maas’ imposanter aandoet dan vanuit de evenementenlocatie Boompjes. Vanuit dit glazen paviljoen met haar lange gevel en unieke terras kijk je direct op de Erasmusbrug en alle bekende highlights van de stad. Nodig je gasten uit voor een ontbijtmeeting bij zonsopgang of voor een borrel bij zonsondergang; of licht de locatie uit in jouw bedrijfskleur, zodat de golvende gevel al van verre opvalt als je gasten met de watertaxi aan komen varen. Spektakel is gegarandeerd!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.