Discover the finest spaces
Delen

Rinie Konings (Intergamma): ‘De Koningshof is voor ons misschien wel de perfecte locatie’

Eventmanagers kunnen veel van elkaar opsteken. Van creatieve communicatieoplossingen bij een internationaal evenement, tot het vinden van de ideale locatie. GreaterVenues vraagt opdrachtgevers van zakelijke meeting- en eventlocaties daarom hoe zij een evenement hebben ervaren. Dit keer aan het woord is Rinie Konings, senior regiomanager bij Intergamma, die de jaarlijkse bijeenkomst voor bouwmarktmanagers van KARWEI bouwmarkten organiseerde in De Koningshof, Urk. Een locatie die Rinie Konings van harte aan collega’s aanbeveelt.

Welk doel wilde u met dit evenement bereiken?

“Tijdens de jaarlijkse bouwmarktmanagers bijeenkomst is er een interactieve informatie-uitwisseling tussen het hoofdkantoor en managers, en tussen de managers onderling. Op de bijeenkomst wordt zowel teruggekeken naar het afgelopen jaar alsook de plannen gedeeld voor het nieuwe jaar. We proberen te bereiken dat aan het einde van de dag alle deelnemers weer met 100% energie terugkeren naar de vestigingen en hun enthousiasme overbrengen op de medewerkers.”

“Aan het eind van de dag keren alle deelnemers weer met 100% energie terug naar de vestigingen om hun enthousiasme over te brengen op de medewerkers.”

Hoe zag het evenement eruit?

“In het gedeelte overdag was er een afwisseling tussen plenaire presentaties en workshopsessies in subruimtes. Aan het einde van de middag liep het programma over in een diner, met tussen de gerechten ruimte voor entertainment en nog een enkele presentatie. Bij de middagsessie waren¬† ca. 160 personen aanwezig. Bij het avondprogramma sloten nog eens 60 extra personen aan.”

Dacht de locatie goed mee met het evenement?

“Zeker. Vanaf het doornemen van het programma tot de praktische uitvoering op de dag zelf. Ze dachten mee met de tijdsplanning, met de invulling van de dagvoorzitter, de invulling van het entertainment etc. Daar waar in het verleden de invulling kwam van een organisatiebureau, is deze ruimte op een prettige manier ingevuld vanuit de locatie. Met name het meedenken bij de organisatie valt hierbij positief op. Ook voor de aankleding sloot het voorstel van de locatie prima aan bij de gedachten en wensen van de organisatie. De wensen ten aanzien van het aankleden van de zalen waren al ‘bekend’, nog voordat we deze konden uitspreken.”

“Met name de flexibiliteit ervaren wij als zeer waardevol: altijd denken ze vanuit de mogelijkheden.”

Hoe kwam u bij De Koningshof terecht?

“Mijn eerste kennismaking met de Koningshof was een aantal jaar geleden tijdens de bouwmarktmanagers bijeenkomst, die was aangedragen door het organiserende bureau. Hierna zijn we een aantal jaar bij De Koningshof gebleven. Later heeft de bijeenkomst een paar jaar op andere locaties plaatsgevonden, maar dit jaar hebben we toch weer de keuze gemaakt voor De Koningshof. We zochten een locatie die we exclusief konden afhuren, met diverse subruimtes en voorzien van audiovisuele middelen.”

Waarom koos u weer voor deze locatie?

“De Koningshof is voor ons misschien wel de perfecte locatie. Het geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse subruimtes en we hadden een zeer prettige samenwerking. Met name de flexibiliteit ervaren wij als zeer waardevol: altijd denken ze vanuit de mogelijkheden. In combinatie met de prima catering is hiermee de fundering voor een goede dag gelegd.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.