Discover the finest spaces
Delen

Regio Den Haag: 7 hotspots voor meetings & events

Voor je events in de regio Den Haag heb je bijzondere en exclusieve locaties voor het uitkiezen. Het aanbod van locaties in de regio is net zo veelzijdig als de Hofstad zelf. De steden hebben statige lanen met indrukwekkende stadspaleizen en gezellige pleinen, het buitengebied heeft eindeloze natuur en waar je ook bent, de zee en het strand zijn nooit ver weg!

FOKKER TERMINAL

De Fokker Terminal is een karakteristieke industriële locatie, gevestigd in de voormalige school voor luchtvaarttechniek in Den Haag. De indrukwekkende negen meter hoge hangar met prachtige hangardeuren is het hart van de locatie. Waar studenten vroeger aan vliegtuigen sleutelden worden nu dagelijks congressen en corporate events georganiseerd. Naast de hangar beschikt de Fokker Terminal over 18 subruimten die allemaal aan de hangar zijn gelegen.

COMM

Ervaar de impact van communicatie, in het bruisende hart van Den Haag. Kom plenair bijeen in de Eventzaal, geschikt voor congressen tot 250 personen in theateropstelling, of geef je presentatie een gevoel van actualiteit in de Newsroom. Met videoconferencing- en livestreammogelijkheden, een web caststudio en diverse luxe vergaderzalen kun je hier alle kanten op!

CORPUS CONGRESS CENTRE

CORPUS Congress Centre is wel bekend van de ‘reis door de mens’, waar entertainment en educatie worden gecombineerd in het thema gezondheid. Het opvallende complex herbergt daarbij een prachtig congrescentrum. In combinatie met het CORPUS penthouse en de vergaderzalen en hotelkamers in het naastgelegen Hilton Garden Inn Hotel, is alles aanwezig voor het organiseren van een (meerdaags) congres of evenement.

MUSEUM DE LAKENHAL

In het voorjaar van 2019 opent Museum De Lakenhal in Leiden haar deuren, na lange tijd gesloten te zijn voor publiek. Bij de verbouwing werd een functioneel gebouw toegevoegd aan het bestaande museum, met een ontwerp dat heden en verleden verbindt. De vernieuwde tentoonstellings- en ontvangstruimtes bieden diverse mogelijkheden voor congressen, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

MAURITSHUIS

Midden in het historische centrum van Den Haag, naast het Binnenhof, ligt het Mauritshuis. Het thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw én een bijzondere locatie voor jouw meeting of event – van kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten met 350 gasten. Uiteraard kun je een event combineren met een bezoek aan de collectie!

THE STUDENT HOTEL

TSH Den Haag is een bruisende venue in hartje Den Haag! Pal naast station Holland Spoor heeft TSH een groot aanbod aan innovatieve event spaces. Ga voor je creatieve meetings naar de vier coole Classrooms, organiseer een modeshow in de multimediaruimte met catwalk, of ontvang je gasten in de overdekte wintertuin!

HET SPAANSCHE HOF

Het Spaansche Hof is misschien wel het best bewaarde geheim van Den Haag. Dit monumentale stadspaleis ligt midden in de stad, maar is een oase van rust. Met tien zalen, voorzien van de nieuwste audiovisuele  middelen, en een riante binnentuin is dit de perfecte plek voor een congres of  vergadering!

Dit artikel verscheen eerder in het Locatieonderzoek 2018 | 2019.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.