Discover the finest spaces
Delen

Prikkel al je zintuigen bij deze vijf evenementenlocaties!

Een goed event prikkelt de verbeelding. Wat je ziet en hoort is één ding, maar als je wilt dat je boodschap echt gaat leven moet je die ook kunnen ruiken, proeven en voelen. Als alle zintuigen geprikkeld worden laat je pas echt een onuitwisbare indruk achter. Het is wat live events tot zo’n sterk middel maakt. Maar er komt veel bij kijken als je zo’n totaalbeleving wilt creëren. Gelukkig zijn er een aantal locaties die je hier heel goed bij kunnen helpen. Laat je zintuigen prikkelen bij deze vijf bijzondere evenementenlocaties!

NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is niet alleen een eerbetoon aan onze cultuur: het brengt de geschiedenis op een zintuigprikkelende manier tot leven. Midden in de natuur van het prachtige museumpark word je meegenomen in een enerverende reis door de tijd. Ontvang je gasten in een van de toplocaties in het Nederlands Openluchtmuseum: organiseer een congres in de recent geopende Loods Goes of een vergadering in de chique Kasteelboerderij. Dit jaar is er extra veel aandacht voor smaken en eetgewoonten door de eeuwen heen met het thema ‘Gruwelijk Lekker’. Met een culinaire tijdreis maak je deze beleving helemaal compleet!

EFTELING

Als je aan de Efteling denkt, komen er waarschijnlijk allerlei herinneringen boven. Je hoort de muziek, ruikt de geur van de groene omgeving en voelt de spanning voor die ene attractie. De Efteling is gespecialiseerd in het prikkelen van zintuigen, ook tijdens zakelijke events. Creëer bijvoorbeeld je bedrijfsevent in Efteling-festivalsetting op de Pythonweide, onder het gesuis van de achtbaan. Na sluitingstijd gaat je event door en beleef je samen met collega’s of relaties het sfeervol verlichte park en haar attracties. Sluit spectaculair af bij watershow Aquanura en je weet dat je gasten aan jouw event blijvende herinneringen overhouden! Doel bereikt!

HANGAAR2

Alles draait om beleving in Hangaar2! In de Hangaar op voormalig Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk zet je de meest fantastische events neer. En wil je jouw boodschap echt groots overbrengen, maak dan gebruik van de TheaterHangaar. Het speciaal voor Soldaat van Oranje – De Musical aangelegde theatergebouw, met 360 graden draaiende tribune en 180 graden projectieschermen, overweldigt scene na scene. Betrek het ronddraaiende decor bij je plenaire sessie en laat voor maximale impact van je evenement de techniek het werk doen. Samen met het productieteam van de locatie wordt ieder programma op maat gemaakt: je maakt altijd je eigen ‘voorstelling’!

CITYSENSE UTRECHT

Hoe meer zintuigen er tijdens een event worden geprikkeld, hoe beter een boodschap overkomt en blijft hangen. Evenementenlocatie CitySense in Utrecht is volledig ingericht met dat uitgangspunt. Breng de boodschap van je event of huisstijl tot leven in bewegende visuals op het spectaculaire twintig meter widescreen; versterk de beelden met een op maat gemaakte geurbeleving en de gerechten die in de open keuken worden bereid. CitySense is een turnkey locatie – het meubilair, techniek en geurbeleving zijn standaard inbegrepen – maar is in een handomdraai volledig te personaliseren. Zo zet je hier elke keer weer een unieke, eigen beleving neer.

PATHÉ NIJMEGEN

Een avondje naar de film lekker ontspannen in een comfortabele bioscoopstoel? Niet bij de Pathé 4DX-bioscopen! Met twintig effecten zoals weersimulaties, bewegende stoelen en geuren zit je middenin de actie. In combinatie met haarscherp geluid en beeld op het witte doek wordt je bioscoopbezoek een compleet nieuwe ervaring. Combineer een presentatie in een ‘normale’ bioscoopzaal met een spectaculaire filmvertoning met deze innovatieve techniek. Of zet 4DX in voor je eigen bioscoopcommercial en maak je campagne tot een beleving die alle zintuigen prikkelt! Pathé biedt deze techniek al aan in vijf bioscopen, en daar komen er binnenkort nog vijf bij!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.