Discover the finest spaces
Delen

Plug & Play: Deze 5 venues zijn klaar voor jouw event

Gemiddeld beginnen we 7 maanden voor een evenement plaats vindt met zoeken naar een locatie. Maar met het boeken van een locatie ben je er vaak nog lang niet! Bijpassende catering, de perfecte belichting, geluid, decoraties… het is gemakkelijk om je in de details te verliezen. Locaties waar alles al geregeld is kunnen dan een verademing zijn: plug & play voor jouw event. Bij deze vijf locaties kan dat en hoef jij je alleen bezig te houden met de gastenlijst!

PHILHARMONIE – HAARLEM

Midden in Haarlem ligt een complete evenementenlocatie, geschikt voor groepen tot 3500 personen. Philharmonie Haarlem is een theater, muziekpodium en evenementenlocatie met karakter. Het gebouw combineert 19e eeuwse allure met moderne elementen, zoals de indrukwekkende Grote Foyer die met haar glazen plafond doet denken aan een overdekt marktplein. Dankzij de flexibele indeling en beweegbare vloer van de Grote Zaal is elke opstelling hier mogelijk: van boxring tot beursvloer en van galadiner tot theateropstelling. In de Foyers zet je net zo gemakkelijk een cateringplein met eetstands neer als een presentatie. Met het stijlvolle Dutch Designmeubilair creëer je telkens een gepaste setting.

THEATER AMSTERDAM

Zoek je een plug & play locatie waar spektakel is inbegrepen? Theater Amsterdam biedt een van de meest technisch geavanceerde theaterzalen van ons land. Plug je usb-stick in en voor je het weet draait je presentatie of film op een panoramisch projectiescherm van 55 meter! Na afloop ontvang je je gasten in de al sfeervol ingerichte foyer. En wil je de locatie toch meer personaliseren? Achter het podium ligt een Black Box van maar liefst 1200 m2. Hier creëer je met behulp van de ervaren eventmanagers van Theater Amsterdam een beleving op maat, inclusief innovatieve catering, originele inrichting en decor.

MADURODAM EVENTS – DEN HAAG

Voor een evenement zonder zorgen zit je goed bij Madurodam Events. Hier vind je 7 moderne locaties met een capaciteit van 25-1200 personen, voorzien van meubilair, techniek, geluid en licht. Van vergadering tot congres en van bedrijfsfeest tot private dinner: geniet van seizoensgebonden gerechten op topniveau, met spectaculair uitzicht over alle hoogtepunten van Nederland. Bij Madurodam kan het allemaal! Het team van Madurodam Events verzorgt je evenement van A tot Z. Alles is tot in de puntjes geregeld, op hoog niveau van gastvrijheid en kwaliteit. Zelfs de maatschappelijke verantwoording is inbegrepen: Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen!

MUZIEKGEBOUW AAN ‘T IJ – AMSTERDAM

Moderne techniek, prachtige ruimtes en centraal gelegen in Amsterdam: Muziekgebouw aan ‘t IJ zorgt voor het totaalplaatje! Met een opvallende glazen constructie die een geweldig uitzicht geeft over het water, is deze locatie één van de meest iconische venues in Amsterdam. Het Muziekgebouw beschikt over uitgebreide faciliteiten voor elk zakelijk event. Eerst een plenair programma in de Grote Zaal, gevolgd door een diner? Tijdens een borrel in de Entreehal kan men genieten van het uitzicht terwijl de Grote Zaal binnen een uur wordt omgetoverd tot een dinerruimte. De ledwanden en beweegbare vloer zorgen voor diverse spectaculaire settings!

FOKKER TERMINAL – DEN HAAG

Industriële locaties zijn waarschijnlijk niet wat je verwacht bij plug & play. De Fokker Terminal is met haar imposante Hangar precies zo flexibel in te richten als je denkt. Bijzonder is dat deze locatie echt alles in huis heeft voor congressen, beurzen en zakelijke events – inclusief sfeerverlichting, mooi (lounge)meubilair, (groen)decoratie, diverse vaste set-ups en een uitgebreid menu aan te personaliseren items. Met de verplaatsbare doekenwand is de hangar voor elke bijeenkomst perfect op maat, of je nu 150, 250 of 1000 gasten verwacht. De 18 subruimten, rondom de Hangar, zijn volledig ingericht. Zo kun je hier direct meteen van start!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.