Discover the finest spaces
Delen

Parijs: nog steeds ieders favoriete stad in Europa

Parijs is al vele jaren een van onze favoriete steden in Europa. Het straalt keer op keer weer een bepaalde flair uit die je in geen andere stad terugvindt. We maakten al eerder een lijstje met 5 venues in Parijs die je niet mag missen tijdens uw MICE-reis – maar goed – de lijst kan eindeloos aangevuld blijven worden. Daarom hier 5 nieuwe spots in Parijs!

01. Hotel Recamier

Elke verdieping heeft een ander kleurenthema- heel mooi! Het hotel is in een heel fraai opgeknapt herenhuis. Kleinschalig en mooi ingericht: precies wat we willen in het overweldigende Parijs.

presentation_1

02. Les Bains

In 1978 besloten twee goede vrienden dit iconische gebouw in Parijs te huren. Ze vroegen de jonge, nog niet zo beroemde Philippe Starck erbij om de ruimte een upgrade te geven. Les Bains Douches was geboren. Binnen zeer korte tijd was het een instituut: een concerthal, disco, restaurant, modetempel en it plek waar elk icoon even zijn neus moest laten zien. En ook vandaag de dag is het nog een icoon: als nachtclub en hotel.

03. Hotel Amour

Parijs zit bomvol chique, mooie of bijzondere hotelletjes en Hotel Amour is er daar zeker één van. In de binnentuin drinkt u nog even iets, maar daarna gaat u gelijk door naar uw hotelkamer. Kan alleen maar bijzonder zijn; want de kamers zijn stuk voor stuk ingericht door allerlei hippe kunstenaars als Sophie Calle en Marc Newson.

04. Le Dépanneur Pigalle

Le Dépanneur Pigalle heeft stiekem wel wat weg van zo’n jaren 50 diner uit Amerika, maar dan een tikkeltje geüpdatet. Hier komt u heen na een dag hard vergaderen. Cocktail in de hand en daarna nog een goede burger, helemaal top!

05. Le Carmen

Bizet componeerde in dit pand ooit zijn wereldberoemde opera, maar inmiddels is dit een van de spots waar toute hip Parijs voor uitwaait. Heel cool: een cocktail drinken in de levensgrote vogelkooi. Dat is nog eens bijzonder!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.