Discover the finest spaces
Delen

Of u nou hippie of zakenman bent: San Francisco heeft voor ieder wat wils

San Francisco is een stad waar in elke buurt een andere vibe hangt. Als u op zoek bent naar een manier om geld te verdienen is San Fran the place to be, maar als u zin heeft om met bloemen in het haar rond te rennen; ook dan kijken ze u niet gek aan. De inwoners van San Francisco zijn bovendien gek op eten en dat is terug te zien in het straatbeeld. Goede restaurants schieten de grond uit als paddenstoelen en ook aan hotels is geen gebrek. GreaterVenues maakte alvast een selectie van vijf hotspots die u niet mag missen voor u.

01. Hotel Vitale

Dit hotel is alleen al een must vanwege haar adembenemende uitzichten over de haven van San Francisco. Het restaurant The Americano is een begrip geworden in de Amerikaanse stad, er worden gratis yogalessen aangeboden en er is een spa in de penthouse. Niet verkeerd, voor een MICE-tripje, toch?

 Hotel vitale

02. Hotel G

In de pas geopende bar Benjamin Cooper nipt u aan uw cocktail terwijl u uitkijkt over Union Square, daarna duikt u naar uw hotelkamer om nog even een Nespresso’tje te drinken op bed. Hotel G is een prima hotel met goede vibe!

03. Ferry Building Market Place

De inwoners van San Fran zijn gek op eten en dat komt allemaal samen in in de Ferry Building. Op dinsdag en donderdag is de populaire boerenmarkt voor lokale producten, maar de rest van de week kunt u terecht bij bijvoorbeeld Cowgirl Creamery voor prima taartjes en bij Acme Bread voor een goed broodje die rechtstreeks uit de oven komt.

04. Lazy Bear

Lazy Bear is een unieke sociale ervaring en zoals ze het zelf noemen: “De beste dinner party waar je ooit bent geweest!” Het concept is dat je met verschillende gasten aan lange tafels plaatsneemt. Elke avond wordt er een vast “tasting menu” geserveerd van ongeveer twaalf gangen. Elke gast krijgt op hetzelfde moment zijn gerecht, wat een unieke sfeer veroorzaakt.

 

05. Tosca Cafe

Deze bar is al bijna honderd jaar oud- en dat is te zien. Oude muurschilderingen van Venetië zijn gerestaureerd en geven samen met het 120-jaar oude Espresso-apparaat en de tegeltjes een nostalgisch gevoel. Overigens wordt er modern eten geserveerd. Naast de bijzondere koffie die hier wordt geserveerd is het Tosca Café ook geschikt als evenementenlocatie.

Foto credits

  • Hotel Vitale: http://www.boutiquehotelnews.com/media/165681/homevit01_microsite_home_image.jpg
  • Hotel G: Eigendom Hotel G
  • Ferry Building: http://www.sanfranciscodays.com/embarcadero/
  • Lazy Bear: http://static1.squarespace.com/static/511b2ccce4b0f4197c11661c/t/54224d54e4b082f3c75afa22/1411534182452/Lazy+Bear+SF+-+Brick+and+Mortar+-+Elm+Slab+Tables
  • Tosca Cafe http://theglutton.net/wp-content/uploads/2013/11/Tosca-Cafe-San-Francisco-April-Bloomfield.jpg
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.