Discover the finest spaces
Delen

Next level locaties voor onvergetelijke teambuilding activiteiten

Uren achtereen vergaderen, brainstormen zonder ergens te komen of overleggen in een saaie kantoorruimte. Na een paar uur intensief samenwerken, dwaalt de aandacht onvermijdelijk af. Soms is het goed om even uit het comfortabele kantoor te stappen, zodat je de focus later weer op kan pakken. Je bereikt vaak meer door de aandacht even af te leiden en juist te focussen op de groepsdynamiek. Een actieve of uitdagende teambuilding activiteit kan ervoor zorgen dat de neuzen weer dezelfde kant op komen te staan en dat iedereen met vernieuwde energie weer aan de slag gaat. Wij bezochten vijf locaties voor teambuilding activiteiten waar je goed terecht kan om het werk voor even helemaal los te laten! 

INNSTYLE

Eén ding is zeker. Bij InnStyle kan je optimaal genieten van de frisse buitenlucht. Prachtig gelegen aan de rand van het water, met eigen steiger en allerlei buitenactiviteiten is dit een teambuilding locatie waar je jouw collega’s eens flink kan uitdagen. Strijd tegen elkaar om wie het beste pijl en boog kan schieten, werk aan de teamspirit tijdens een Haka workshop of sla een golfbal zo ver als je kan over het water van de Maarsseveense Plassen. InnStyle vertaalt jouw wens naar een passend dagprogramma, waarin de deelnemers worden geprikkeld en met vernieuwde energie tijdens de borrel terugkijken op een succesvolle dag.

DE KAAP

Deze all-in locatie heeft meer te bieden dan alleen een leuke dag. Een bezoek aan De Kaap is een hele ervaring en begint al met een paspoort wat je thuisgestuurd krijgt. Zodra je aankomt voel je het direct: hier gebeuren bijzondere dingen. Je start de dag met eilandraden, bondgenoten en pittige proeven. De Kaap heeft als enige in Nederland de officiële licentie om Expeditie Robinson te mogen spelen! Noem jij jezelf straks een echte Robinson? Elke proef van het bekende televisieprogramma heeft zijn eigen karakter en vereist verschillende skills. Na een actieve dag verzorgt De Kaap een uitgebreid diner en eventueel een feestje om de dag goed af te sluiten.

UP EVENTS

In de tuinen van West, aan de rand van Amsterdam, ligt het multifunctionele evenemententerrein UP Events. Als je ergens samen met jouw collega’s uitgedaagd wordt, is het hier. Groen, uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads. Het hippe terrein van 35.000 m2 heeft een sfeervolle festivalsfeer, een stadstrand, zeven eventruimten en oneindig veel teambuilding activiteiten. Zeskampen, escape rooms, Robinson Crusoe of een bedrijfsfestival met silent disco. Er valt van alles te combineren en te personaliseren, zodat iedereen aan het eind van de dag voldaan neerploft voor een uitgebreide barbecue met borrel!

IJZEREN MAN STRANDPAVILJOEN

Als je ergens het gevoel hebt dat alles om jouw groep draait, dan is het wel op het langste strand van Brabant. IJzeren Man Vught staat voor je klaar voor een complete dag vol te gekke teambuilding activiteiten met afsluitend een onvergetelijk bedrijfsfeest. Onderbreek een vergadering in een van de inspirerende zalen van de locatie en daag elkaar uit tijdens de Expeditie Robinson of zoek het hogerop in het grootste klimbos van de Benelux. De echte fanatiekelingen in de groep komen naar voren bij het Drakenboot varen. De meest uiteenlopende stranduitjes voor grote én kleine groepen zijn een ware outdoor beleving en zullen nog lang nabesproken worden. Ga jij de uitdaging aan?

KONTAKT DER KONTINENTEN

Kom helemaal tot rust tijdens een yogasessie met jouw collega’s, of zet iedereen even hard aan het werk met sit-ups en burpees tijdens de bootcamp. Bij Kontakt der Kontinenten kies je uit een groot aanbod teambuilding activiteiten die allen tot in de puntjes verzorgd zijn. De all-in locatie biedt naast een hotel en restaurant allerlei soorten uitjes die je kan combineren met een dag vergaderen in een van de meeting en eventruimten. Qua teambuilding is er voor ieder wat wils en niet alles vergt fysieke inspanning. Met thema’s als verdieping en leiderschap, spel, creativiteit en vitaliteit beleef je gegarandeerd een onvergetelijke dag op het eigen bosterrein, met stretchtenten en evenementenveld, van Kontakt der Kontinenten!

Meer teambuilding locaties

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties voor teambuilding. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere teambuilding locaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.