Discover the finest spaces
Delen

Mooi kerstnieuws: Kasteel Oud-Poelgeest maakt doorstart

Het bestuur van de Stichting Erfgoed Oud-Poelgeest is er in geslaagd om na het faillissement van 30 oktober 2013 de curator een goed voorstel voor te leggen om in het belang van het erfgoed en de gasten van Oud-Poelgeest de exploitatie van Kasteel Oud-Poelgeest voort te zetten.

Doorstart
Dit heeft ertoe geleid dat een nieuwe organisatie op dinsdag 5 november 2013  is  begonnen met de doorstart van Kasteel Oud-Poelgeest.  Enthousiast en gemotiveerd is het team van Kasteel Oud-Poelgeest aan de slag gegaan. Met de nieuwe organisatie grotendeels op zijn plaats heeft het  bestuur en directie de exploitatie van Kasteel Oud-Poelgeest op kwalitatief hoog niveau voortgezet. Oud-Poelgeest is een groene parel in de Randstad met een goede geografische ligging. De focus van alle handelingen en activiteiten is continu bouwen aan een uitstekende klantrelatie. “Dit doen we met een topkwaliteit service, eten en drinken met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.”

“Het erfgoed is gebaat bij een goede exploitatie van het kasteel. Daar zijn we hard voor aan het werk, vooralsnog met groot succes.”

 

Kwaliteit
De belangrijkste  doelstelling was om de reserveringen en boekingen van de failliete BV ongestoord te laten doorgaan. “Daar zijn we in geslaagd. Er waren  geen annuleringen en de gasten werden vanaf 5 november conform hun wensen vanuit de nieuwe organisatie verzorgd.”

Kasteel Oud-Poelgeest
Kasteel Oud-Poelgeest ligt op een prachtig landgoed. Een verrassend groene oase van rust, midden in de Randstad. Er zijn zestien vergaderzalen, deels in het kasteel, deels in het koetshuis, elk met een geheel eigen warme sfeer. Van twee tot 100 personen, er is altijd een vergaderzaal die past bij uw wensen. “In deze prachtige bosrijke omgeving wordt u door ons gastvrij onthaald. Of het nu gaat om een lunchbuffet, een 3-gangen diner of een overnachting in één van de 45 recent gerenoveerde kamers.”

 

 

 

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.