Discover the finest spaces
Delen

Linda Kerkhoven: ‘Informeer naar de lunchmogelijkheden is een dooddoener’

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. En ja, het is waar, als eigen ondernemer ben ik altijd met mijn werk bezig ’24-hours shift’. Heel bewust tijdens mijn werkuren, gefocust op een specifieke opdracht maar in mijn vrije tijd vooral ‘onbewust’.

Telefoon vol met foto’s in plaats van tassen vol met kleding
Zit ik eenmaal in de ‘relaxstand’ kom ik op de beste ideeën en sta ik open voor creativiteit. Een dagje shoppen mondt bij andere dames misschien uit in volle tassen maar ik kom thuis met een volle telefoon met foto’s (voor de mannen die dit lezen: ik kom niet van een andere planeet en geef ook graag geld uit…).

Met oog voor detail zie en lees ik dingen die anderen misschien ook wel opvallen alleen ik documenteer het en maak de vertaalslag naar de locatiemarkt.

 

Vaak hoor ik “hoe bedenk je het?”. Ik ben er van overtuigd dat – uiteraard naast een goede basis – details het verschil maken op uw locatie. Details, ik vertaal het even naar ‘aandacht’. Hoeveel aandacht schenkt u aan (wisselende) styling of bijvoorbeeld aan de beschrijving van de menukaart of arrangementen?

En het hoeft niet duur te zijn…
Door unieke, passende details in de inrichting vertelt u eigenlijk dat er aandacht/zorg is besteed aan de presentatie. Denk aan inspirerende teksten, kunst, een bijzondere schaal, grappige waterglaasjes op tafel of inspirerende boekjes in de loungehoek. En het hoeft niet duur te zijn. Wandel eens een kringloop binnen en u zult versteld staan van de leuke unieke items. Een moderne locatie met een antiek sfeerhoekje door middel van bijvoorbeeld een antiek kastje of doorleefde haardstoel met een schilderijtje erboven of inspirerende tekst, trekt vast de aandacht…

Ik haak af bij zinnen als ‘informeer naar onze lunchmogelijkheden’.

 

Oudewaterse kus
Een smeuïge sfeervolle detailbeschrijving van arrangementen nodigt uit tot afname en valt op. Ik haak af bij zinnen als ‘informeer naar onze lunchmogelijkheden’. Geef de koffie, lunch, borrel en het dinerarrangement een passende naam met ‘plakkracht’ en beschrijf in detail en in een aantrekkelijk verhaal wat men dan krijgt.

En serveert u een plaatselijk lekkernij dan is dat al een leuke titel voor uw koffie arrangement. Een “Oudewaterse kus” bij de koffie klinkt al erg lekker, vindt u ook niet?

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.