Discover the finest spaces
Delen

Lekker zomers: 5 bijzondere bbq-locaties!

Zonnebril op je neus, koude drankjes in de hand en de geur van geroosterd vlees in de lucht: er zijn maar weinig activiteiten die zo’n informele sfeer hebben en je zo snel in de zomerstemming brengen als een barbecue. Lekker in casual kleding, de mannen die elkaar imponeren met hun barbecue kennis en verhitte discussies over houtskool versus gas. Nu kun je een barbecue natuurlijk (bijna) overal aansteken. Maar als je wilt uitpakken, dan zijn dit vijf bbq-locaties waarmee je de gasten écht zult verrassen!

Heineken Experience

Heineken Experience

Waar zijn de biertjes kouder dan in de Heineken Experience? De locatie vernieuwde deze zomer het terras naast de grootste evenementenzaal, het Koelschip. Vanaf het dak van de monumentale brouwerij kijk je uit over het hele centrum van Amsterdam, van het Rijksmuseum en de Beurs van Berlage tot aan de A’DAM Toren aan de andere kant van het IJ. Boven je hoofd prijken de bekende groene letters van de bierbrouwer. Een unieke plek voor een zomers event!

Anafora

BBQ 3 - kopie

Genieten van een lekkere borrel of barbecue in een groene omgeving? Parkrestaurant Anafora ligt midden in het groene en waterrijke Máximapark, aan de rand van Utrecht. De locatie heeft, naast een Zuid-Afrikaanse BBQ voor groepen, ook twee zogeheten FunDonuts voor de deur van het restaurant liggen, waarmee je in groepen van maximaal twintig al barbecueënd en borrelend over de oude Vikingrijn dobbert. Een originele manier om je gasten na een inspirerende meeting in het zonnetje te zetten!

Fokker Terminal Den Haag

Fokker Terminal Den Haag

Ga je echt voor het verrassingseffect? Gooi dan tijdens je event in De Fokker Terminal in Den Haag de imposante metershoge hangardeur open voor een barbecue op het privé terras achter de locatie. Terwijl de grote deur langzaam openschuift wordt het terras zichtbaar, met plantenbakken en met klimop begroeide hekken in een heerlijke zomerse sfeer; wat een contrast met de binnenkant van deze stadse industriële locatie!

Big Tent Trailer_3

Big Tent Trailer_4

Bezoekers verrassen met een bbq in een park, een bos, of gewoon op je eigen terrein? De mobiele locatie Big Tent Trailer heeft een ingebouwde stretchtent, die zorgt voor een overkapping van 200 vierkante meter. De tent is gezellig ingericht met een lange bar, vuurkorven en trendy meubilair van natuurlijk materialen, die zorgen voor een warme uitstraling. In de achterwand brandt een sfeerhaard. Met de Big Tent Trailer tover je iedere plek in een mum van tijd om tot sfeervolle locatie voor je event of barbecue!

Na een lange dag vergaderen of brainstormen zin om wel een beetje in de watten te worden gelegd? Het Nut in Beesd heeft naast inspirerend ingerichte ruimtes en een moderne keuken ook een schitterende binnenplaats, ideaal voor een sfeervolle barbecue. De sfeer is heerlijk informeel en gastvrij. Bezoekers kunnen dus lekker borrelen terwijl de kok hapjes klaarmaakt op de barbecue en de gastvrouw ze serveert, maar wie zelf een vleesje wil omdraaien is van harte welkom om mee te helpen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.