Discover the finest spaces
Delen

Laat je inspireren: zeven creatieve en culturele evenementenlocaties

Even uit je vertrouwde omgeving stappen is ontzettend goed voor de creativiteit. Vervolgens neem je al die frisse energie weer mee terug naar het werk. Veel evenementenlocaties spelen in op die behoefte aan inspiratie, maar er zijn locaties die net dat stapje extra zetten. Locaties waar het bruist van culturele activiteiten en muziek of waar je je in een compleet andere wereld waant. Of je nu komt voor een brainstorm, presentatie, diner of congres: bij deze locaties in Nederland vertrek je altijd weer vol inspiratie. Wij zetten ze voor je op een rij!

EYE FILMMUSEUM, AMSTERDAM

Het bijzondere gebouw van het Eye Filmmuseum in het centrum van Amsterdam zie je al van ver liggen. Een mooie voorbode van het geweldige uitzicht dat je hier hebt tijdens je event. Zoals je van een filmmuseum mag verwachten, zijn er vier comfortabele filmzalen, stijlvolle lichte foyers en vier bijzondere ruimten voor meetings en events. Combineer je event met een rondleiding, een bezoek aan een van de tentoonstellingen of stap vanuit Eye op een rondvaartboot om te borrelen en nog meer inspiratie op te doen. Dat je congres, brainstormsessie of presentatie bij Eye echt anders dan anders is, dat staat vast!

Lees meer

HET RIJK VAN DE KEIZER, AMSTERDAM

Verscholen tussen het groen van natuurgebied de Tuinen van West in Amsterdam, ligt evenementenlocatie het Rijk van de Keizer. De locatie bestaat uit twee historische gebouwen met daartussen een bloeiende binnenplaats voor break-out, lunch, borrel of zelfs diner. Zaal E straalt een rustieke sfeer uit en je hebt er een prachtig uitzicht over de weilanden. Zaal F is stoerder, robuuster en meer industrieel. Met mooi weer is de Cantina perfect voor kleinere meetings en grotere groepen kunnen terecht in het prachtige Amfitheater. De fantasievolle keuken bereidt kleurrijke gerechten en werkt voornamelijk met biologische streekproducten uit het seizoen.

Lees meer

CULTUUR HAVEN VEGHEL

Evenementenlocatie Cultuur Haven Veghel ademt cultuur. Er zijn allerlei exposities in het gebouw, er worden culturele festivals georganiseerd en de verschillende culturele bewoners van het pand staan altijd open voor een bijdrage aan jouw event. Naast een moderne theaterzaal met 700 zitplaatsen, vind je hier de meest indrukwekkende historische ruimten voor events en congressen. Zoals de grootse Koekbouw zaal die perfect is voor spectaculaire shows. Of hou je event deze zomer op het grote terras van de Zomerkade, waar een uitgebreid cultureel programma door de bewoners van het pand je gasten ongetwijfeld inspireert. Een unieke setting die je vrijwel nergens anders ziet!

Lees meer

TOBACCO THEATER, AMSTERDAM

In het creatieve hart van Amsterdam ligt evenementenlocatie TOBACCO. Hier worden naast culturele voorstellingen ook de meest spectaculaire events georganiseerd. Er zijn tien eigenwijze zalen: van industriële theaterzaal en mediterrane wijnkelders tot bibliotheek met majestueuze kroonluchter. Een uitgelezen kans om een perfecte match te vinden voor jouw presentatie, congres, workshop of feest. Alle zalen zijn het afgelopen jaar aangepast naar professionele livestream studios (Amsterdam Livestream Studios), zodat er altijd de mogelijkheid is om het event volledig online of hybride te maken. Combineer je event met een machtig mooi diner: TOBACCO heeft als een van de weinige locaties een Michelin chef: Dennis Huwaë.

Lees meer

ECI ROERMOND

In het fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie vind je een evenementenlocatie waar cultuur en creativiteit samenkomt: ECI Roermond. Er is een theaterzaal, een popzaal, filmzalen, expositieruimten, cursuslokalen, een café en een restaurant. Hierdoor bruist het er altijd en zijn er allerlei soorten koppelingen te maken met je event. Alle ruimten en horeca zijn bovendien te gebruiken voor presentaties, congressen, meetings, diners of hybride bijeenkomsten. Het industriële decor geeft de locatie een unieke sfeer die je nergens anders vindt. Het team van ECI denkt graag met je mee en draait de hand niet om voor grote thematische events.

Lees meer

LEIDSE SCHOUWBURG & STADSGEHOORZAAL

Hét decor voor hybride of live evenementen! Midden in de historische binnenstad van Leiden liggen twee monumentale locaties die al menigmaal een bijzonder decor vormden voor allerlei soorten evenementen. De Stadsgehoorzaal Leiden is met drie concertzalen en diverse foyers ideaal voor congressen, presentaties, feesten en hybride events. De Leidse Schouwburg uit 1705 biedt een klassieke theaterzaal vol goud en pluche en is zeer geschikt voor culturele voorstellingen, (film)opnames of livestreams. Het team van technici en eventmanagers is bovendien goed ingespeeld op alle mogelijke scenario’s wat betreft decors, techniek en logistiek zodat elk evenement een gegarandeerd succes is!

Lees meer 

TIVOLIVREDENBURG, UTRECHT

Podium TivoliVredenburg is al jaren het epicentrum van cultuur en muziek in Utrecht. Hier is geschiedenis geschreven en hebben ontelbare bekende artiesten op het podium gestaan. Stel je eens voor dat jouw event ook op dat podium plaats kan vinden! Je kan er kiezen uit zes bijzondere zalen met elk een eigen karakter. Of gebruik ze gewoon allemaal met de pleinen erbij voor een grootse en avontuurlijke feestavond waar overal wat te beleven is. Er wordt altijd met je meegedacht over in welke ruimten jouw event het meeste tot zijn recht komt. Inspiratie gegarandeerd bij deze muzikale toplocatie!

Lees meer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.