Discover the finest spaces
Delen

Intieme Livestream Studio: Toegankelijke streamingstudio’s voor een webinar of interview

Ben je op zoek naar een locatie voor een intieme livestream, webinar of om een interview op te nemen? Dan heb je niet altijd een super uitgebreide tv-studio nodig: een webinar studio of interview studio is alles wat je nodig hebt. Het aanbod van locaties die klaar zijn om op professioneel niveau online producties te maken, groeit elke dag. Wij zochten een aantal van de mooiste locaties die een instapmodel livestream studio bieden voor jouw webinar, interview, of andere intieme livestream. Plug & Play, tegen een zachte prijs, zodat je hier direct kan beginnen met livestreamen! Ken jij een locatie die in deze lijst niet mag ontbreken? Tip de redactie!

AMSTERDAM

LIVESTREAM STUDIOS AMSTERDAM | TOBACCO THEATER

Het Bankgeheim, Het Rode Gevaar, De Wijnkelders, De Bibliotheek.. Aan bijzondere settings voor een webinar of livestream geen gebrek bij TOBACCO Theater. Als een van de eerste locaties verlegde deze Amsterdamse culturele evenementenlocatie haar focus naar de online mogelijkheden voor events, en bouwde haar ruimten om tot ‘Livestream Studios Amsterdam’. De locatie beschikt over zeven volledig geoutilleerde livestream studio’s, waar je terecht kunt voor grootse livestream events tot de opname van een intiem webinar, in een van de Styling Studios. In elke studio maak je hoe dan ook gebruik van de allerbeste techniek, ervaren technici, creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt!

B. AMSTERDAM

B. Amsterdam is een van de meest succesvolle vernieuwende bedrijfsomgevingen voor innovatief ondernemerschap. Drie kantoorgebouwen in het Slotervaartgebied in Amsterdam vormen samen een dynamische community, en met 40.000 m2 het grootste startup ecosysteem van Europa! In B. Amsterdam vind je de juiste mix tussen kantoorruimte voor startups, scaleups en corporates, gezamenlijke faciliteiten en natuurlijk talloze eventmogelijkheden. B. Amsterdam heeft vier studio’s ingericht, waarvan één heel toegankelijke interview en webinarstudio. ‘The Interview Studio’ bevindt zich op een van de meest bijzondere plekken binnen B. Amsterdam: een glazen uitbouw hoog bovenin het gebouw, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt over de ring van Amsterdam en de Zuidas.

DEN HAAG

BEELD EN GELUID DEN HAAG

Beeld en Geluid Den Haag is een prachtig modern mediamuseum in het centrum van Den Haag. Het museum heeft omvangrijke (digitale) collecties en biedt vele mogelijkheden om events te organiseren. Denk aan de fraaie Club, de karakteristieke Eventzaal en unieke ruimten als de Newsroom. Wil je een online event organiseren met maximaal 2 mensen tegelijkertijd in beeld? Dan is Studio Plug and Play voor jou de ideale intieme livestream studio. Door gebruik te maken van de standaard opstelling kan je tegen een aantrekkelijk tarief heel makkelijk en snel online streamen. Wil je je uitzending een eigen uitstraling geven dan kan je de achterwand voorzien van een eigen print!

FOKKER TERMINAL

De Fokker Terminal is een karakteristieke industriële locatie, gevestigd in de voormalige school voor luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie ademt een eigen sfeer met een frisse mix van industriële elementen en moderne faciliteiten. Bijzonder is dat deze locatie echt alles in huis heeft voor livestream events – van heel groot tot heel klein. Niet alleen verzorgt de locatie custom made webcast producties in de imposante Hangar en andere plekken; in een van de vele subruimten is ook een pasklare studio ingericht voor kleine producties en webcasts. De ruimte beschikt over alle voorzieningen om je content op een impactvolle manier te presenteren.

Meer over deze webinar livestream studio

LUNTEREN

NEXT STUDIOS | CONGRESCENTRUM DE WERELT

Wil je jouw training of cursus voortaan online geven? Sta je voor de kick-off van een groot project en wil je iedereen meenemen? Of denk je na over een webinar of een virtual event voor collega’s of klanten? Als straks alle online ogen op jou gericht zijn, zit je net even prettiger in een professionele studio. In de Stream Studio beschik je over een fijne ruimte voor jouw uitzending of opname. De camera is perfect gepositioneerd, de verbinding stabiel en het geluid luid én duidelijk. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te gaan zitten en ga je met een comfortabel gevoel ‘live’. Met het handige panel neem je je vergadering makkelijk op. Zo kun je je presentatie later nog eens nasturen.

UTRECHT

YOUMEET

Youmeet hoorde regelmatig dat men redelijk klaar is met de klassieke Zoom of Teams meeting. Daarom bouwde de Utrechtse vergaderlocatie haar ruimte create. en decide. om tot een sfeervolle en intieme livestream studio. Wil jij met jouw bedrijf de eindcijfers van afgelopen jaar of juist de nieuwe strategie van volgens jaar op een nieuwe manier presenteren? Of zoek je een mooie studio voor een webinar of interview? En wil je misschien zelfs een deel van je collega’s de mogelijkheid bieden om fysiek aanwezig te zijn bij de sessie? Ook een hybride meeting of event is tegenwoordig mogelijk bij Youmeet!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.