Discover the finest spaces
Delen

Internationale reders genieten van exclusieve avond op Jules Verne

Partyschip De Jules Verne was onlangs de locatie van het galadiner van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR). Aan boord van de Jules Verne vond het diner plaats tijdens het driedaagse internationale congres van de International Chamber of Shipping (ICS), de mondiale koepel van nationale redersverenigingen. Dit jaar was de Nederlandse vereniging gastheer van het evenement, en sprak Prinses Margriet als erelid van de KVNR met de internationale maritieme sector.

“Tijdens het galadiner hebben de gasten, al varende, genoten van de prachtige skyline van havenstad Rotterdam.”

De 135 internationale gasten verzamelden aan het begin van de avond op de Piet Smitkade in Rotterdam, waar het evenementenschip aan de kade lag te wachten. Varend over de wateren van de Havenstad vond er een diner plaats met diverse sprekers, zo vertelt Bart van Poppelen van Artishock Events & Marketing. De KNVR schakelde het bureau in om het congres en ook het galadiner te organiseren.

Exclusieve avond 

“Het galadiner moest een prachtige en exclusieve avond worden, in aanwezigheid van Prinses Margriet”, vertelt Van Poppelen. “Tijdens het diner waren er diverse speeches, waaronder van Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW en Tineke Netelenbos, voormalig minister en thans KVNR-voorzitter. De Jules Verne paste uitstekend bij de doelgroep van internationale reders en in het door Artishock ontwikkelde concept ‘The Dutch Maritime Masters’. De KVNR benadrukte met dit thema de unieke positie van Nederland in het maritieme heden en de rijke maritieme historie. Tijdens het galadiner hebben de gasten, al varende, genoten van de prachtige skyline van havenstad Rotterdam.”

[box title=”Over De Jules Verne” type=”whitestroke” pb_margin_bottom=”no” width=”1″ el_position=”last”] De Jules Verne is een exclusief, bijna 80 meter lang partyschip met een capaciteit van 650 personen. Partycruiser Jules Verne heeft een oppervlakte van bijna 800m2, verdeeld over 2 etages en 3 lounges. Afgelopen jaar heeft het schip een volledige metamorfose ondergaan. De Jules Verne is daardoor het toppunt van chique, extreem functioneel en natuurlijk futuristisch.[/box]

[Foto’s: Marc Bolsius]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.