Discover the finest spaces
Delen

Inspirerende meetings in deze vijf bijzondere vergaderlocaties

This post is also available in: English (Engels)

Buiten de deur vergaderen blijft onverminderd populair. Of het nou is vanwege de inspirerende setting, om iedereen even uit de dagelijkse werkomgeving te halen, vanwege de aanwezige techniek, of om een gevoel van urgentie te creëren: locaties worden verreweg het vaakst geboekt voor vergaderingen. In 2016 was dat zo in 47 procent van de gevallen (Bron: Locatieonderzoek 2016-2017). Ben je op zoek naar een verrassende plek voor een belangrijke vergadering? Kijk dan eens bij deze vijf bijzondere vergaderlocaties!

Het Scheepvaartmuseum, Amsterdam

Scheepvaartmuseum

scheepvaartmuseum

scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is dé locatie als je de gasten echt wilt imponeren. Deze venue werd in de Gouden Eeuw gebouwd als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. Achter de markante gevel vinden we vandaag de dag een van de meest spectaculaire locaties voor events: de fraaie overkapte binnenplaats Het Open Pleyn. Rondom de binnenplaats liggen prachtige ruimtes voor vergaderingen, waarvan 2 met een indrukwekkend uitzicht over het Oosterdok. Daarnaast bezit Het Scheepvaartmuseum de op één na grootste maritieme collectie ter wereld. Als de entourage van deze locatie de gasten niet weet te inspireren, dan lukt dat zeker op inhoudelijk niveau!

RDM Congrescentrum, Rotterdam

RDM Congrescentrum

RDM Congrescentrum

RDM Congrescentrum

In het hart van het Rotterdamse havengebied ligt het RDM terrein, waar in de vorige eeuw honderden schepen van de helling rolden. Naast de RDM Onderzeebootloods is ook het voormalige hoofdkantoor van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij is zorgvuldig opgeknapt, waarbij niets van de authentieke sfeer verloren is gegaan. De locatie is nu beschikbaar voor meetings en events onder de naam RDM Congrescentrum. Het gebouw heeft prachtige vertrekken voor vergaderingen, zoals de art deco Directiekamer met de originele kasten waarin de bouwtekeningen van schepen bewaard werden, of de Commissarissenkamer waar je tussen de historische schilderijen en schaalmodellen van onderzeeërs zit.

Donkervoort Automobielen, Lelystad

Donkervoort automobielen

Donkervoort

Donkervoort Automobielen

Een vergaderlocatie met een inspirerend verhaal hoeft niet per se een historisch pand te zijn. Donkervoort Automobielen is het verhaal van een Nederlands familiebedrijf dat één van ‘s werelds snelste straatlegale sportauto’s bouwt. In de showroom/evenementenlocatie kijk je uit op de fabricageruimte, en kun je tijdens de vergadering zien hoe de verschillende ultra lichtgewicht onderdelen worden geassembleerd. Een mooie aanvulling op de vergadering is de Donkervoort Factory Experience, waarbij bezoekers door de fabriekshal worden rondgeleid, of een driving experience met de sportauto’s op een testbaan in de buurt.

Atelier de Bazel, Amsterdam

Atelier de Bazel Amsterdam

atelier de bazel amsterdam

atelier de bazel amsterdam

Het Atelier de Bazel is de nieuwste aanwinst van The Playing Circle, recht tegenover het Stadsarchief van Amsterdam. Dit historische pand speelde voorheen een belangrijke rol als atelier voor een groot herenmodehuis. De ruimte heeft een ruime zithoek – die ook te gebruiken is als break-out – aan de voorzijde. De achterzijde is het vergadergedeelte en biedt uitzicht over de grachtentuinen, waaronder de ambtswoning van de burgemeester van Amsterdam. Dankzij twee grote glazen dakkoepels en vier Franse balkons komt er een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen. Dit creëert de perfecte omgeving voor een creatieve en inspirerende sessies. De stijlvolle, huislijke inrichting komt uit de creatieve handen van dochteronderneming The Loft.

Het Kantoor van Nu, Gouda

KANTOOR-VAN-NU__MG_8529

Kantoor van Nu

Kantoor van Nu

Het Kantoor van Nu is gevestigd in een oude kerk in de binnenstad van Gouda, waar het oude wordt verbonden met het nieuwe. Het monumentale pand kreeg een moderne inrichting, ontworpen door binnenhuisarchitect Mees Hurkmans. Zo werd de hoge historische ruimte gecombineerd met moderne kunst aan de muren. Bij binnenkomst vallen direct de industriële bar en de enorme houten stamtafel op, die de ruimte een sfeer van een luxe grand café geven. Het Kantoor van Nu is een inspirerende ontmoetingsplek voor zakelijke bijeenkomsten, en is volledig ingericht op de moderne mens en zijn/haar manier van werken.

This post is also available in: English (Engels)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.