Discover the finest spaces
Delen

In beeld: 5 locaties tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van september 2016

Veel locatie-inspiratie tijdens de Open Toptrouw-locatie Route

Tijdens de septembereditie van de Open Toptrouwlocatie Route trokken ruim 1375 aanstaande bruidsparen erop uit om hun droomlocatie te vinden. Het was nog moeilijk kiezen, met 357 deelnemende locaties in het hele land. De redactie van GreaterVenues maakte van de gelegenheid gebruik en bezocht vijf locaties die niet alleen bijzonder romantisch zijn, maar ook een prachtige setting hebben voor een zakelijk event!

Klooster | events, art & design, Noordwijk

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/09/SAM_100_0191.jpg” width=”100%”]

Noordwijk mag dan vooral bekend zijn om haar prachtige strand, het is ook een van de mooiste plaatsjes langs de Nederlandse kust. Aan de hoofdstraat van Noordwijk ligt Klooster | events, art & design: een bijzondere, kunstzinnige en moderne locatie in de voormalige ‘Kerk en Kapel aan Zee’. De sfeer van de kerk wordt hier op fraaie wijze gemixt met moderne kunst en design van Nederlandse ontwerpers als Piet Boon, Brand & Van Egmond en Klooster. De kapel wordt door interieurontwerper Klooster gebruikt voor culturele evenementen en design- en kunstexposities, én als  bijzondere evenementenlocatie. Met de expertise van Klooster kan de locatie tailor made gestyled worden.

Het Heerenhuys, Rotterdam

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/09/SAM_100_0177.jpg” width=”100%” ]

In het oudste park van Rotterdam, vlakbij de Euromast, ligt de locatie Het Heerenhuys. Deze monumentale villa uit het jaar 1800 staat op een prachtige plek, als een oase van rust te midden van alle stadse bedrijvigheid. Vanaf de trap van Het Heerenhuys kijk je uit over het park en de prachtige tuin voor de villa. Binnen is de locatie sfeervol en intiem. Hier vinden we de romantische Parkzaal en de sfeervolle Salon, beide erg geschikt voor kleine gezelschappen.

Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten, Rijswijk

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/09/SAM_100_0187.jpg” width=”100%” ]

In Rijswijk ligt de razend populaire locatie Landgoed Te Werve. Op tien minuten van Rotterdam en Den Haag rijden we over een prachtig authentiek bruggetje het landgoed op: een beschermd natuurpark van 29 hectare. Landgoed Te Werve ligt er sprookjesachtig bij, met de grote tuin die zich voor ons uitstrekt, de karakteristieke duiventoren en een grote vijver. Het landhuis beschikt op de begane grond over diverse ruimtes, die met elkaar in verbinding staan door vier meter hoge paneeldeuren. Boven liggen vergaderzalen van 6 to 40 personen. In de tuin van de locatie werd dit voorjaar de nieuwe buitenlocatie Te Werve Buiten geïnstalleerd: een luxe tentconstructie op houten vlonders, met een trendy festival-achtige uitstraling. Deze locatie is idyllisch en beschut gelegen, tussen een fruitboomgaard en de vijver in.

SS Rotterdam, Rotterdam

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/09/SAM_100_0182.jpg” width=”100%”]

Het SS Rotterdam heeft er menig zeemijl op zitten, maar ligt sinds enkele jaren vast op een prachtige plek aan een kade van Katendrecht. Het imposante vlaggenschip van de Holland-Amerikalijn is tegenwoordig een boegbeeld van de stad, een viersterrenhotel én een evenementenlocatie. In de Grand Ballroom staat vandaag een ceremonieopstelling klaar. Deze schitterende ruimte is een prachtig decor met de authentieke muurschilderingen en vele fraaie decoraties. De Grand Ballroom grenst aan twee terrassen op het dek, met een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Het Wereldmuseum, Rotterdam

[vrview img=”http://www.greatervenues.com/wp-content/uploads/2016/09/SAM_100_0172.jpg” width=”100%”]

Het Wereldmuseum is een van de meest fraaie stadsgezichten van Rotterdam en een locatie met veel charme en karakter. De locatie ligt prachtig aan de Maas, met uitzicht over het moderne Rotterdam met haar hoge torens. Vanaf de Balzaal op de eerste etage is het genieten van dit uitzicht. De Balzaal heeft langs de hele wand hoge ramen, waardoor de ruimte licht en open oogt. Bijzonder is dat kunstwerken uit het museum op verschillende punten als decoratie worden ingezet, wat de klassieke ruimte een exotische sfeer geeft.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.