Discover the finest spaces
Delen

Het hele jaar door beach events bij deze vijf strandpaviljoens

Evenementen op het strand

Strandpaviljoens alleen geschikt voor zomerse events? Dat is al lang niet meer zo, blijkt uit inventarisatie van het aantal ‘jaarrondpaviljoens’ door Koninklijke Horeca Nederland. Aan de start van het strandseizoen van 2016 telde de Nederlandse kust maar liefst 152 strandpaviljoens die het hele jaar open blijven, op een totaal van 321 strandpaviljoens. Deze bedrijven mogen het hele jaar door open blijven en hoeven dus niet, zoals de seizoensbedrijven, te worden verwijderd in de wintermaanden. Bij deze vijf beachclubs kun je alle seizoenen terecht om uit te waaien!

Brunotti Beach Club – Oostvoorne

brunotti beach club

brunotti beach club

brunotti beach club

Brunotti Beach Club is met uitzicht over het Oostvoornse Meer een heerlijke locatie. Je kunt er eten, drinken, watersporten of loungen. De locatie heeft prachtige zeeblauwe kleuren aan de buitenkant van het gebouw. De azuurblauwe kleur keert samen met surfborden terug in het interieur van de club. De beachclub beschikt over een exclusieve evenementenlocatie ‘The Lighthouse’ op de bovenverdieping, met een eigen terras. Voor een heerlijke strandsfeer ben je bij Brunotti Beach Club aan het goede adres!

De Haven van Zandvoort – Zandvoort

De haven van zandvoort

De haven van zandvoort

De haven van zandvoort

In Zandvoort vind je De Haven van Zandvoort, waar je tijdens de winterdagen heerlijk kunt dineren met een panoramisch uitzicht over het strand. Het paviljoen beschikt over een verschuifbare scheidingswand, die kan zorgen dat elke partij over zijn exclusieve ruimte beschikt, met eigen faciliteiten als entree, (invalide-) toiletten, bar, koffie corner en terrassen.

Blijburg aan Zee – Amsterdam

Blijburg

 

Blijburg

Blijburg

Blijburg aan Zee is een Amsterdams stadsstrand, gelegen aan het IJmeer. De afgelopen jaren kende Blijburg een nomadisch bestaan, maar sinds de zomer van 2015 is hun plek vastgelegd voor de komende twaalf jaar. Naast het paviljoen dat je volledig kunt afhuren, heeft Blijburg ook een kapel met eigen strand en een als huiskamer ingerichte salon voor evenementen. Door een industriële look te combineren met houten en oosterse elementen heeft de beachclub een sfeervolle uitstraling.

Deining aan Zee – Castricum

deining aan zee

deining aan zee

deining aan zee

Waar je in de zomer plaatsneemt op het zonnige terras van Deining aan Zee, kunnen we ons hier ‘s winters warmen bij een gezellige open haard. Je kunt delen van de locatie afhuren voor een evenement, op het terras of in het paviljoen zelf. De warme sfeer van de haard is doorgevoerd in de hele locatie. Aziatische prints op dekens en kussens en gekleurde vazen versterken deze sfeer en zorgen voor een kleurrijk interieur. Het interieur wordt afgemaakt door oceaanblauwe details die terugkomen in de stoelen, raamkozijnen en de achtergrond van de bar.

Breakers Beach House, Huis ter Duin – Noordwijk

Breakers Beach House

Breakers Beach House

Breakers Beach House

Op het strand voor het prachtige vijfsterren Grand Hotel Huis ter Duin, staat een mooi wit strandpaviljoen: Breakers Beach House. Direct op het strand gelegen heeft de locatie een schitterend uitzicht over de Noordzee. Waar je in het hotel terecht kunt in de vele stijlvolle ruimtes, vind je bij Breakers een toegankelijke sfeer. De landelijke stijl zorgt voor een gemoedelijke, comfortabele en uitnodigende sfeer. De styling is tijdloos, wat maakt dat Breakers toegankelijk is voor elk soort evenement.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.