Discover the finest spaces
Delen

Halloween: 5 locaties die je de stuipen op het lijf jagen

Evenementen-
locaties als horrordecor

De engste nacht van het jaar komt er weer aan: Halloween. De nacht waar mensen veranderen in monsters en locaties in spookhuizen. Waar ben jij de nacht van 31 oktober? Wij hebben alvast vijf mysterieuze locaties op een rij gezet waar je lekker rond kunt spoken.

Radio Kootwijk, Kootwijk

Radio Kootwijk

Radio Kootwijk is een enorm gebouw omgeven door een grote, stille paarse heide en een uitgestrekte zandverstuiving. Een prachtige omgeving, maar niemand die je hier kan horen… Bij het aanrijden word je al overweldigd door de krachtige uitstraling van het gebouw. Het gebouw is ook binnen het perfecte decor voor je Halloweenevent. De patronen in de vloeren geven een akelig gevoel en doen je denken aan die in de film ‘The Shining’. Het is daarbij ook niets voor niets de locatie geweest voor de horrorfilm ‘Mindhunters’ uit 2004.

Maassilo, Rotterdam

Maassilo

De Maassilo is een reusachtig gebouw aan de Maas in Rotterdam. Het gebouw was eens de grootste silo van Europa, gebouwd om het binnenkomende graan in op te slaan. Van buiten maakt het gebouw indruk door de krachtige, robuuste architectuur. De locatie is in zijn geheel getransformeerd tot evenementenlocatie, maar nog steeds herkenbaar als graansilo. Dit geeft een geweldige sfeer voor elk evenement. Met de technologieën en mogelijkheden voor de inrichting kan deze locatie helemaal naar wens ingericht worden. Van een mooie evenementenlocatie naar horrordecor, voor een Halloweenavond om nooit te vergeten.

Kasteel Duurstede, Wijk bij Duurstede

HALLOWEEN KASTEEL DUURSTEDE

Wat is nou een betere locatie voor je Halloween-event dan een spookslot? Laat je terugbrengen naar de 13e eeuw in Kasteel Duurstede, een evenementenlocatie in de ruïne van een kasteel uit die eeuw. Het slot staat op een eiland, die met een ophaalbrug over de slotgracht aan een stadspark is verbonden. Bij binnenkomst zorgt dit direct voor dat echte ‘kasteelgevoel’. Het kasteel is in zijn geheel gerestaureerd, zowel van binnen als buiten. Het is een fraaie locatie en voor een Halloweenevent om te bouwen tot een angstaanjagend spookslot.

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

De schietgaten in de muren, tekeningen van Duitse soldaten en donkere gangetjes. Het 19e-eeuwse Forteiland IJmuiden is de perfecte locatie voor jouw Halloween evenement. Het eiland is alleen bereikbaar met een pond, wat ook gelijk de enige uitweg is. Achter iedere deur en om elke hoek schuilt een verassende plek. Een unieke locatie die een ongekende sfeer met zich meebrengt. Het forteiland is als geheel te huren, perfect voor een griezelig thema event.

De Boshut, Naarden

HALLOWEEN DE BOSHUT

Verscholen in de bossen van Naarden ligt De Boshut, letterlijk een hut in het bos. Een kronkelend weggetje leidt over het landgoed naar deze locatie. Omgeven door het donkere woud staat deze locatie garant voor een huiveringwekkende avond. Het is een gezellige locatie, maar met een aantal aanpassingen kan dit helemaal omgedraaid worden. Vertel elkaar spookverhalen om het kampvuur of ga op avontuur in het bos. Hou elkaar wel in de gaten, je weet maar nooit wat zich afspeelt in de bossen…

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.