Discover the finest spaces
Delen

Greater Utrecht: 5 hotspots voor meetings & events

Utrecht is in ons land een van de meest geliefde regio’s voor events, en dat komt niet alleen door de centrale ligging in het land! De stad heeft een inspirerende, bosrijke omgeving en een bruisend historisch centrum. Bovendien heeft de stad zowel locaties die in de loop der jaren een goede reputatie hebben opgebouwd, als verrassende nieuwe hotspots. Dat het grootste treinstation van het land in Utrecht ligt en dat er diverse nieuwe hotels gebouwd worden, maakt Utrecht in de komende jaren alleen maar nog aantrekkelijker! 

De Werkspoorkathedraal

Wie de Werkspoorkathedraal in Utrecht van binnen heeft gezien, kan beamen dat ‘kathedraal’ de enige juiste benaming is voor deze imposante evenementenlocatie. Het torenhoge plafond, de robuuste stalen balken en de pilaren vormen een adembenemend decor. En met de moderne architectonische toevoegingen en hedendaagse faciliteiten is het niet alleen een lust voor het oog, maar ook een toplocatie voor events!

Carlton President Utrecht

Voor een inspirerende meeting zoek je natuurlijk allesbehalve een standaard vergaderzaal. En dat zul je dan ook zeker niet tegenkomen bij Carlton President! Het hotel vernieuwde haar meeting rooms met een verrassend concept. Ontdek de nieuwe ruimtes en ervaar hoe technologische innovatie en een speels design je meeting kleur geven!

DeFabrique

Aan de rand van Utrecht ligt DeFabrique: een oude mengvoederfabriek, getransformeerd tot innovatieve evenementenlocatie. Het indrukwekkende oude fabriekscomplex heeft prachtige industriële ruimtes met elk een eigen karakter en van klein tot groot, waardoor je oneindig kan combineren. Niet voor niets is DeFabrique vandaag de dag een van de meest toonaangevende evenementenlocaties in het land!

Miele Experience Center

In het Miele Experience Center ervaar je de meest innovatieve producten in een energieke, zintuigenprikkelende beleving. En dat geldt ook voor de moderne en volledig ingerichte ruimten voor meetings en events. Wil je jouw event mooi afsluiten? Vanuit de vergaderzaal is het maar een paar stappen naar een van de meest moderne kookstudio’s van het land!

Anatomiegebouw

Het oude Anatomiegebouw van de voormalige faculteit diergeneeskunde in het centrum van Utrecht is gerenoveerd en heeft een nieuwe bestemming! Sinds zomer 2018 is dit bijzondere pand weer open en kun je hier terecht voor nascholing en cursussen. Het pand werd zorgvuldig verbouwd met de sfeer van toen en het comfort van nu!

Dit artikel verscheen eerder in het Locatieonderzoek 2018 | 2019

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.