Discover the finest spaces
Delen

Focussen of juist loslaten: 5 locaties met yoga mogelijkheden

Vergaderen, brainstormen of een workshop volgen is een creatief proces. Hoe zorg je ervoor dat je aandacht niet verslapt? En hoe kun je overactieve hersenen juist weer afremmen na een lange werkdag? Yoga kan hier erg bij helpen! Door samen een les of workshop te volgen begin je ontspannen aan de bijeenkomst en door de les juist als pauze te plannen vergroot je de focus weer. Bij deze vijf vergaderlocaties kan yoga op allerlei manieren ingezet worden voor, tijdens of na een meeting. 

THE GREEN TEMPLE @ THE CONSCIOUS CLUB

Een frisse ruimte vol zuurstof zorgt voor inspiratie en de juiste focus. Bij The Conscious Club in Amsterdam is hier tot in de puntjes over nagedacht. De locatie heeft namelijk een high-tech klimaatsysteem, een dak vol zonnepanelen en meubels van natuurvriendelijke producten. In de vergader-, workshop- en presentatieruimte The Green Temple worden schadelijke stofdeeltjes weggenomen en vervangen door zuurstof. Aangevuld met een yogaworkshop is dit de perfecte combinatie voor een productieve en creatieve meeting. The Conscious Club heeft verder een uitgebreid lesprogramma van meditatie-, yoga- en martial arts lessen om een sessie mee te verrijken.

THUIS AAN DE AMSTEL

Een meeting bij tHUIS aan de Amstel voelt een beetje als thuiskomen. Mooie lichte ruimtes met weids uitzicht over de Amstel, gezellige schapenvachten over de stoelen, verse bloemen op tafel, unieke kunst aan de muur en een fijne lunch met lokale en ambachtelijke producten. Uit de drukte van de stad in een natuurlijk omgeving met hartje Amsterdam op steenworp afstand. Er zijn zeven inspirerende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies, private dining of borrels. Als extra aanvulling kun je een yoga of mindfulness sessie toevoegen aan de dag. Die zijn toegankelijk voor iedereen, zelfs in spijkerbroek!

ZWIER

Ontspanning is het codewoord bij Zwier in Vinkeveen. Omdat creativiteit volgens hen naar boven komt wanneer je ontspant, biedt deze locatie allerlei activiteiten voor meer rust en verdieping. Samen het water op gaan bijvoorbeeld, een wandeling maken of zelfs overnachten in een tent op het buitenterrein. Door de landelijke ligging ben je er echt even uit zonder lang te rijden vanuit Utrecht of Amsterdam. De Werfplaats, bestaande uit twee verdiepingen, staat helemaal tot je beschikking voor meetings of een diner met groente in de hoofdrol. Yoga en meditatie workshops, die gegeven worden op een nuchtere manier, kunnen hierbij niet ontbreken.

MMOUSSE – A DOWNTOWN CANAL HOUSE

Midden in Amsterdam, maar toch een oase van rust. In het typisch Amsterdamse grachtenpand van MMousse, op loopafstand van het Centraal Station, is het niet moeilijk om de creativiteit te laten stromen. Dat komt vooral door de huiselijke inrichting met veel planten, een multifunctionele tafel en een schommel aan het plafond als vrolijke noot. De ruimte kan helemaal aangepast worden aan je wensen en omgetoverd worden tot een yogastudio bijvoorbeeld. Om zo een vergadering, presentatie of workshop helemaal los te kunnen laten. Ook de catering kan MMousse helemaal afstemmen op de meeting voor optimale focus en energie.

STUDIO VAN HOUT

Afwisseling is belangrijk. Vooral als je dag bestaat uit een lange vergadering of brainstormsessie. Bij Studio van Hout in Landsmeer is hier goed over nagedacht. Je kunt lekker buiten een outdoorprogramma volgen in natuurgebied het Twiske, op loopafstand van de locatie. Maar er is ook een Body & Mind studio waar je voor of na de meeting een yoga- of mindfulness les kunt volgen. De docenten houden rekening met de groep en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Naast de huiselijk ingerichte vergaderruimte zijn er verschillende break-out kamers. Alle ingrediënten voor een effectieve meeting dus op één plek.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.