Discover the finest spaces
Delen

Event Case: Jubileumfeest voor medewerkers Tergooi in Gooiland

Locaties komen pas echt tot leven tijdens een event. GreaterVenues licht daarom de mooiste locaties uit in de rubriek Event Case. We spraken met Sacha Wetten van creatief communicatiebureau effectgroep, die als project manager betrokken was bij de organisatie van het tienjarig jubileumevent van ziekenhuis Tergooi in de Hilversumse evenementenlocatie Gooiland.

Artsen, assistenten, medewerkers en vrijwilligers van Tergooi zetten zich al tien jaar lang, 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag in voor de patiënten en bezoekers van het ziekenhuis, vertelt Sacha. “Zij blijven zich non-stop verbeteren en vernieuwen om ook morgen kwaliteit te leveren. Als dank voor hun tomeloze inzet wilde Tergooi in 2016 een groots Dankjewel-feest geven voor alle medewerkers en vrijwilligers en hun partners. Waar zíj voelen wat de patiënten en bezoekers dágelijks voelen. Op een aangename en gastvrije plaats, waar mensen zich inspannen om het iedereen naar de zin te maken.”

Effectgroep - Tergooi

Op maat

Maar hoe geef je nou invulling aan een feest dat past bij medewerkers die een band hebben met het Gooi en trots zijn op Tergooi, het ziekenhuis dat zo goed past in die omgeving? Sacha: “We kozen heel bewust voor Gooiland, een locatie in het Gooi. Een locatie waar een gevarieerd programma in meerdere zalen mogelijk is. Voor ieder wat wils! Maar ook een locatie met een mooie theaterzaal, zodat we iedereen een ‘op maat gemaakte jubileum cabaretshow’ konden laten beleven. Stilstaan bij het jubileum, met een lach en een traan en natuurlijk special effects! Met vestigingen in Blaricum en Hilversum bleek Gooiland ook qua centrale ligging de ideale locatie, zowel bereikbaar met de fiets als met de auto en het openbaar vervoer.”

Effectgroep - Tergooi

Aankleding

Het moest een avond worden waar medewerkers en hun partners non-stop feest konden vieren als dank voor de energie en gastvrijheid die zij 24/7 leveren, al tien jaar lang. Waar ruimte is voor eigen interpretatie en waar met een knipoog teruggekeken werd naar het verleden, middels een muzikale reis door de tijd: van de jaren ‘60 en ‘70, door naar de 80’s, 90’s en 0’s om tot slot de blik richten op de toekomst. “Gooiland sloot als locatie dan ook goed aan bij het eventconcept ’10 jaar Non-Stop Tergooi’, doordat we de zalen in verschillende stijlen konden inrichten. De vormgevers van onze eigen Studio hebben een speciale branding campagne ontwikkeld, in jubileumstijl, waardoor Gooiland gekscherend de naam Tergooiland kreeg.”

Tijdens het event werden alle ruimtes van de locatie ingezet, met het Grand Café als kloppend hart van het feest. Iedere ruimte kreeg een eigen invulling, passend bij het concept. Zo kon je non-stop dansen in de feestzaal vol discobollen en vond in het Theater drie keer achtereen de op maat gemaakte cabaretshow plaats. De gasten konden gezellig bijpraten in de speciaal ingerichte herenlounge en op het dakterras.

Gooiland

Uitstraling

“We kregen na afloop te horen dat de bezoekers verrast waren door de uitstraling van Gooiland. De zalen zagen er mooi uit en de locatie paste echt bij het concept dat we ontwikkeld hadden. Veel mensen kenden Gooiland uit het verleden, maar de locatie ziet er nu totaal anders uit dan vroeger. Ze timmeren momenteel hard aan de weg en dat werd zeker gezien door de bezoekers. Een mooi compliment voor Gooiland!”

Foto’s: Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.