Discover the finest spaces
Delen

Een unieke bundeling van krachten: High Profile Locaties gaat partnerships aan om meerwaarde te creëren voor locaties

High Profile Locaties is continu op zoek naar mogelijkheden waarop special event & meeting venues zich nog beter kunnen profileren. Daarom is High Profile Locaties een aantal partnerships aangegaan waarbij de bundeling van krachten ook daadwerkelijk een toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.

Bedrijfsfoto’s Nederland
Zeven dagen per week, 24 uur per dag een evenementenlocatie van binnen bekijken. Dat kan met de diensten van Bedrijfsfoto’s Nederland. “Met deze dienst kunnen locaties zichzelf nog beter zichtbaar maken en meer informatie verschaffen,” aldus Ronnie Witjes, mede-eigenaar van High Profile Locaties. Willem Maatman van Bedrijfsfoto’s Nederland: “We zijn trots te mogen melden dat inmiddels ook bijzondere venues als Ahoy Rotterdam en Hotel Zuiderduin ons hebben ingeschakeld om hun locaties in beeld te brengen voor een 360 tour. Steeds meer locaties beginnen het belang in te zien van een interactief alternatief voor foto’s en video’s.” Lees verder »

 

Momice
Elke event organisator kan met de online tool Momice in vijf eenvoudige stappen een professionele, mobiele event site bouwen. De registratie- en mailmodule zijn bij de aantrekkelijke prijs inbegrepen.  Ronnie Witjes: “Deze online tool is uitermate geschikt voor evenementenorganisatoren om evenementencommunicatie te vergemakkelijken.” Onder andere PTA is een bijzondere samenwerking met Momice aangegaan. Rutger Bremer, eigenaar Momice: “PTA onderscheidt zich graag van andere locaties en beseft dat de huidige markt vraagt om servicegerichte toepassingen en innovaties. Iedereen die een boeking plaatst bij PTA krijgt kosteloos het gebruik van Momice aangeboden, inclusief de reeds ingeladen locatieplattegronden. De klanten van PTA zien deze extra service als een groot pluspunt wanneer zij hun locatiekeuze bepalen. .” Lees verder »

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.