Discover the finest spaces
Delen

Een krachtige start: 5 kick-off event locaties

Het Kick-off event is hét moment om je boodschap krachtig neer te zetten. Of het nou gaat om de aftrap van een nieuwe campagne, een verandering in de bedrijfsvoering of de start van een nieuw kalenderjaar; je hebt maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. De inhoud van je presentatie is daarbij belangrijk, maar denk ook aan de juiste setting. Bij een spraakmakend kick-off event hoort natuurlijk ook een fantastische locatie! Innovatie, succes, creativiteit of daadkracht: wat je ook wilt uitstralen, bij deze vijf kick-off event locaties komt je boodschap nóg krachtiger over.

THEATER AMSTERDAM

Een goed kick-off event maakt impact! Een spectaculaire presentatie, een op maat gemaakt decor – wat je ook wilt, je vindt het onder één dak bij Theater Amsterdam. De theaterzaal beschikt over hightech technische faciliteiten en een panoramisch projectiescherm: 55 meter wit doek dat je helemaal zelf kunt inkleuren met jouw verhaal – uiteraard met hulp van het technische team. In de black box achter het podium creëer je een complete beleving, met innovatieve catering, originele inrichting en decor. Het team van eventmanagers zijn stuk voor stuk vakidioten die over alle facetten creatief meedenken om een verrassend concept te ontwikkelen!

CONFERENCE CENTER HIGH TECH CAMPUS

Het kick-off event is de uitgelezen kans om je laatste innovaties te laten zien. En waar komt (technologische) vernieuwing nou beter voor de dag dan op de High Tech Campus in Eindhoven, het hart van Brainport Eindhoven, waar dagelijks wordt gewerkt aan de technologieën en producten van de toekomst! Conference Center High Tech Campus host dan ook regelmatig kick off events, zowel van veelbelovende start-ups als gevestigde bedrijven. Ervaar de innovatieve bedrijvigheid op High Tech Campus en kom bijeen in het Conference Center. De locatie beschikt over moderne vergaderruimten en presentatiemogelijkheden in auditorium Einstein, met een state-of-the-art multimedia installatie!

DE KROMHOUTHAL

Past bij jouw kick-off event een indrukwekkend, stoer decor met een creatieve en ondernemende vibe? De Kromhouthal in Amsterdam Noord maakt zeker indruk op je gasten. In deze industriële locatie van ruim 5000m2 werden ooit grote scheepsmotoren gebouwd. Authentieke kranen en stalen constructies vormen een stoer en historisch decor. De locatie is groots en imposant, maar toch flexibel in het gebruik en beschikt over optimale basisvoorzieningen als lichttechniek, verwarming en krachtstroom. Wil je de locatie helemaal anders inrichten? Met de nog altijd werkende kranen en de motortakels aan het vijftien meter hoge plafond zet je een heel eigen setting neer.

SPARTA STADION

Welke locatie straalt nou meer ‘kick-off’ uit dan een voetbalstadion? Het Sparta Stadion in Rotterdam heeft een levendige historie en een fijne, ongedwongen sfeer. Het stadion bestaat uit het authentieke Kasteel uit 1916 met een warm en modern interieur en het hoofdgebouw met glazen gevel en stoere en stijlvolle business lounges. De locatie ademt voetbalgeschiedenis. In het Sparta Stadion hebben niet alleen alle zalen uitzicht op het veld (waar regelmatig getraind wordt door de eerste teams); het is op afspraak ook mogelijk om je event op het gras te laten plaatsvinden of af te trappen op de middenstip!

EVOLUON

Ooit werd het gebouwd als monument voor technologische vooruitgang, tegenwoordig is het een uithangbord voor zakelijke bijeenkomsten: Evoluon in Eindhoven is een van de meest spectaculaire locaties voor je kick-off event. In de indrukwekkende uitgelichte koepel ontvang je tot 1200 personen plenair. Maar ook buiten de koepel is alle ruimte om een groots event neer te zetten. Zo heeft Evoluon een comfortabel auditorium waar je grote groepen mensen kunt ontvangen. Bovendien is er een groot buitenterrein en een congrescentrum met achttien vergaderzalen. Een event in Evoluon maakt gegarandeerd een diepe indruk!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.