Discover the finest spaces
Delen

Dit zijn de tien top trouwlocaties van Nederland!

Kasteel Montfoort is Trouwlocatie van het Jaar 2016

Het kasteel blijft de droomlocatie voor de bruiloft. Dat blijkt uit de Tien Top Trouwlocaties, de lijst die Toptrouwlocaties.nl op valentijnsdag bekendmaakte: zeven van de tien locaties op de lijst zijn kastelen en landgoederen. De Trouwlocatie van het Jaar 2016 is Kasteel Montfoort.

Bedrijfsleider Geke Ekelschot van Kasteel Montfoort werd verrast met de award ‘Trouwlocatie van het Jaar’. Een beloning voor het harde werken, zegt hij: “Wij gaan er voor met onze hele ziel en zaligheid. Het komt recht uit ons hart, dat is onze kracht. Dat we Trouwlocatie van het jaar zijn geworden is een bevestiging dat we goed bezig zijn!”

Bruidsparen bepalen de winnaar

De uitslag komt tot stand op basis van de aanvragen die bruidsparen doen op de Toptrouwlocaties website en app. De gebruikers van het platform bepalen dus zelf wie Trouwlocatie van het Jaar wordt. Alle 675 trouwlocaties maken evenveel kans. Dat maakt het een eerlijke verkiezing, stelt locatieadviseur Marja de Hoon van Toptrouwlocaties. “De bruidsparen bepalen samen wie de winnaar wordt, niet alleen degenen die een poll invullen of een stem uitbrengen.”

De top 10:

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.