Discover the finest spaces
Delen

Dit waren de populairste locaties tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, maar met een warme, feestelijke setting? Kijk dan een keer naar deze top trouwlocaties! Deze locaties werden het drukst bezocht tijdens de Open Toptrouwlocatie Route op 31 januari 2016, maar hebben ook veel te bieden voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter.

Lees meer over deze editie van de Open Toptrouwlocatie Route in het artikel op Toptrouwlocaties.nl.

1. Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn

De Hooge Vuursche 3

Het kasteel de Hooge Vuursche is grondig verbouwd en gerenoveerd. De uitstraling van het kasteel is eigentijds en sfeervol waarbij gebruik gemaakt wordt van warme, natuurlijke kleuren.

2. Green Village, Nieuwegein

Urban Green Green Village

Green Village Nieuwegein is rustig gelegen op de grens met Utrecht en biedt voor iedere bijeenkomst de gewenste culinaire invulling.

3. Kasteel Duurstede, Wijk bij Duurstede

Kasteel Duurstede kapel

Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park.

4. Orangerie Elswout, Overveen

Orangerie Elswout1

Orangerie Elswout Overveen is gelegen in de Randstad nabij Haarlem, Amsterdam en Schiphol en is een unieke plek voor bijeenkomsten met een besloten en intiem karakter.

5. Kasteel & Koetshuis de Haar, Haarzuilens

koetshuis de haar

Koetshuis de Haar, in de schaduw van het romantische Kasteel de Haar Utrecht, vormt een stijlvol decor voor al uw zakelijke ontvangsten.

6. Landgoed de Olmenhorst, Lisserbroek

landgoed olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst is een eeuwenoud fruitteeltbedrijf waar biologisch fruit wordt geteeld. Je vindt er niet alleen duizenden appel- en perenbomen maar ook historische boerderijen waar vergaderlocaties, de landgoedwinkel, het Appelcafé met terras en diverse ateliers in gevestigd zijn.

7. Kasteel Wijenburg, Echteld

Kasteel Wijenburg 1

Kasteel Wijenburg biedt haar bezoekers een historische en bijzondere aanblik. De ligging is prachtig, te midden van de fruitbomen van de Betuwe, omringd door een fraaie slotgracht.

8. Het Heerenhuys, Rotterdam

131212132856.11440-10321-heerenhuys-adv-1.resized.1024x768

Het Heerenhuys Rotterdam is een monumentale villa gelegen in het oudste park van de stad. Het authentieke pand met eigentijds interieur is een oase van rust te midden van alle stadse bedrijvigheid.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.