Discover the finest spaces
Delen

Deze vijf evenementenlocaties buiten de randstad wil je zien!

Bij GreaterVenues zijn we nogal eens geneigd om vooral naar de grote steden te kijken, terwijl daarbuiten van alles gebeurt op het gebied van bijzondere locaties. Met een ideale bereikbaarheid, meer rust en ruimte zijn de regio’s buiten de Randstad ideaal voor grote events. Hoog tijd dus om het blikveld te verruimen. In dit artikel brengen we een bezoek aan vijf evenementenlocaties buiten de Randstad die je niet mag missen!

NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM, ARNHEM

Laat je meeslepen in een stukje echte Nederlandse cultuur en geschiedenis bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem! Het museum beschikt over diverse historische evenementenlocaties, zoals een brouwerij en een prachtige oude kasteelboerderij. Sinds kort is daar een splinternieuwe locatie bij gekomen, geschikt voor allerlei events: Loods Goes. Deze authentieke landbouwwerktuigenloods werd vroeger gebruikt als showroom om boeren te overtuigen van het nut van moderne landbouwwerktuigen; nu is de loods voorzien van een fraaie betonnen gietvloer en grote zwartmetalen ramen en heeft het een stoer industrieel karakter. Met moderne elementen onder de originele hoge houten nok is het een indrukwekkende evenementenlocatie!

STRND, BREDA

Op zoek naar een zomerse, informele eventlocatie met een industrieel randje? Dan ben je bij STRND, een van de grootste evenementenlocaties in de Bredase binnenstad, aan het goede adres. De locatie beschikt over verschillende moderne zalen, geschikt voor formele een informele meetings en events. Van zakelijke bijeenkomst tot groot bedrijfsfeest, met de flexibele binnen én buiten ruimtes van STRND kan je alle kanten op. Spectaculair hoogtepunt is het grote indoor strand gecombineerd met de sfeervolle bar en de industriële harbour. Hier kun je na een dag vergaderen terecht voor een gezellige barbecue of sluit je de dag af met een bruisende party!

INSPYRIUM, CUIJK

Inspyrium is dé locatie als het gaat om (groen)beleving! Deze duurzame, industriële locatie ligt op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Het Inspyrium kijkt uit over de uitgestrekte landerijen van een boomkwekerij. In die omgeving gaat het prachtig op dankzij de innovatieve gevelbegroeiing en weelderig begroeide daktuinen. De locatie is flexibel inzetbaar, met zes multifunctionele ruimtes waaronder een modern Penthouse en stoere Industriële hallen. Maak je event nog groener met grote bomen uit de kwekerij als decoratie, of rol een groene loper van echt gras uit. Inspyrium helpt je om ieder event de gewenste beleving en identiteit te creëren!

EVE, TILBURG

EVE ligt centraal in de Spoorzone in Tilburg, een van de snelst ontwikkelende stedelijke gebieden in ons land. Een monumentale loods waar vroeger treinen werden gerepareerd is getransformeerd tot restaurant en evenementenlocatie. EVE baadt overdag in het licht dankzij de hoge glazen wanden en de hoge industriële dakconstructie. De grote evenementenzaal is een spectaculair decor voor congressen, meetings en events. Mooi is dat je met een event in deze locatie ook maatschappelijk verantwoord bezig bent. EVE staat voor ‘Eten Voor Eten’ en doneert een deel van de opbrengsten aan het Wereldvoedselprogramma, dat voedsel verstrekt aan vluchtelingen en bij natuurrampen.

OESTERDAM, THOLEN

Marina Beach Club Oesterdam is de nieuwe hotspot voor zakelijke events in zuid Nederland! Gelegen op een privé-eiland omringd door water, vind je hier de rust en ruimte voor in- en outdoor events. De nieuwe Beachclub is smaakvol en trendy ingericht en voorzien van alle comfort. Geniet binnen in de hippe club bij de haard of loungebar of relax buiten op het verwarmde terras of cabanastrand. Voor overnachtingen kun je terecht in de luxe hotelsuites of in de villa’s op het resort. Bij Oesterdam kan alles: van intieme private dining tot een congres of een groots evenement met 900 personen!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.