Discover the finest spaces
Delen

Deze 4 tijdelijke locaties wil je niet missen

Heb je alle locaties al gezien, of ben je gewoon eens op zoek naar iets heel anders? Tijdelijke locaties zijn hot, zo blijkt uit het Locatieonderzoek 2016 van High Profile Locaties. Probleem is dat je ze wel moet weten te vinden. GreaterVenues zet daarom vier heel tijdelijke events en locaties op een rijtje die je niet mag missen. Zorg dus dat je op tijd bent met reserveren!

 

1. Blaricum – Asperges in de akker

asperge4 asperge1

Een stijlvolle zandkleurige bedoeïenentent aan de rand van het aspergeveld in Blaricum, die slechts twee weken per jaar beschikbaar is voor evenementen. Van 27 mei t/m 8 juni wordt de tent van cateraar zMaakt! weer opgezet voor het culinaire event Asperges in de Akker. Genieten van een luxe viergangendiner met vers gestoken asperges, op de plek waar ze verbouwd worden. “Een aantal bedrijven heeft al een exclusieve avond geboekt, met name om hun relaties te fêteren op een mooie avond”, vertelt organisator Maarten Beuningh van zMaakt!. De zandkleurige tent in het aspergeveld is een bijzondere setting voor zakelijke bijeenkomsten, denk bijvoorbeeld ook aan een vergadering midden op de akker. In de tent staan sfeervol gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven op het terras.  “Bij ontvangst is de ‘wow-factor’ van de genodigden nog steeds erg hoog”, aldus Beuningh.

2. Rembrandt Tower Boardroom – Hemels Rembrandt

Hemels Rembrant restaurant Rembrandt-Tower-Boardroom-15

Het is één van de meest exclusieve locaties in Nederland, de Rembrandt Tower Boardroom. Een paar dagen per jaar is deze locatie – en het spectaculaire uitzicht over Amsterdam en de wijde omgeving – voor eenieder te bewonderen. Althans, voor iedereen die een plek heeft gereserveerd voor het bijzondere event Hemels Rembrandt 2016, op 28, 29, 30 september en 1 oktober. Hemels Rembrandt is een uniek concept waarbij Rembrandt zowel culinair als cultureel centraal staat. Bezoekers genieten van een sterrendiner, omgeven door werken van ‘s lands beroemdste schilder, met een adembenemend uitzicht. Het is alweer de derde editie van dit culinaire event, dat zoals gebruikelijk ook meteen een exclusieve preview is van een tentoonstelling in Het Rembrandthuis. Dit jaar staat de preview in het teken van Hercules Segers, een van de meest intrigerende kunstenaars van de Gouden Eeuw.

3. Beurs van Berlage – The Art of Banksy

vergadering-effectenbeurszaal-beurs-van-berlage-amsterdam © Chiefs of Content / www.chiefsofcontent.nl

Het is een van de hipste artiesten van dit moment: de Britse street artist Banksy weet controversie, hypocrisie en humor feilloos in één beeld te vatten. Hoewel hij ook doeken maakt, is hij vooral bekend van de muren op straat als zijn canvas. Weken als ‘Flower thrower’ en ‘Girl and red balloon’ genieten wereldfaam. De tentoonstelling THE ART OF BANKSY bestaat uit de belangrijkste werken van de kunstenaar. Deze tentoonstelling gaat op reis naar Dubai en Madrid, maar de tourprimeur is in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Van 18 juni tot en met 30 september 2016 heb je de mogelijkheid om in de avond THE ART OF BANKSY exclusief te reserveren. Een sensationele experience in de onlangs gerenoveerde kelders van Beurs van Berlage!

4. Mysteryland & Sensation – A Day in Dance

mysteryland sensation

De Nederlandse dance industrie zet al ruim een decennium wereldwijd de standaard op het gebied van innovatie, creativiteit en vooruitstrevende technologische oplossingen. Unieke kennis waar andere event branches veel van kunnen leren. Marktleider ID&T stelt tijdens A Day in Dance event professionals in de gelegenheid om kennis te delen met ervaren dance specialisten. A Day in Dance biedt iedereen die beroepsmatig betrokken is bij evenementen een unieke kans om de organisatie van de twee meest toonaangevende Nederlandse dance events van dichtbij te beleven. Tijdens de opbouw van zowel Sensation (in de Amsterdam Arena) en Mysteryland (Floriadeterrein Haarlemmermeer) is A Day in Dance een dag vol masterclasses en rondleidingen. De inhoud van de masterclasses zal mede worden bepaald aan de hand van input uit de branche en de deelnemers. Gastsprekers hebben ieder jarenlange ervaring in de dance industrie opgedaan binnen uiteenlopende terreinen zoals Brand Building, Event Logistics en Concept Creation. In combinatie met een rondleiding op de werkvloer onder leiding van een betrokken producent en uiteraard voldoende tijd voor lunch en netwerkborrel biedt A Day in Dance een compleet verzorgde dag. Educatie is het hoofddoel, waarbij de normaal ontoegankelijke setting het bijzondere decor vormt. A Day in dance is een initatief van The School of House en Dutch Standard Events.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.