Discover the finest spaces
Delen

Dit zijn de design & styling trends voor voorjaar 2017

Een mooie locatie is pas compleet met de juiste aankleding. De juiste styling geeft het event een eigen karakter en zorgt voor een ambiance die je gasten op hun gemakt stelt. Uit het Locatieonderzoek 2016 | 2017 blijkt dat maar liefst dertig procent van de opdrachtgevers behoefte heeft aan ondersteuning bij de decoratie en styling. Wij vroegen de experts van BloemBloem naar de laatste styling trends!

Styling trend 1: Spring is in the air!

BloemBloem spring styling trends
We zien dit seizoen voorjaarsbloemen in potten en vaasjes, in verschillende kleuren en vormen.

“Onze arrangeurs kunnen zich nu het weer voorjaar is helemaal uitleven met bloemdecoraties, nu het bloemwerk weer kleurrijk en uitbundig mag zijn. We zien voorjaarsbloemen in potten en vaasjes, in verschillende kleuren en vormen. Leuk is om te variëren met deze bloemdecoraties, door ze niet alleen op tafel te plaatsen, maar ook in de kast of hangend in een kroonluchter.”

Styling trend 2: Miscellaneous Mint

BloemBloem mint styling trends
Dit voorjaar kunnen we niet om de kleur mintgroen heen. Geef het terras een mintgroene touch en laat het voorjaar maar komen.

“Dit voorjaar kunnen we niet om de kleur mintgroen heen. Deze frisse kleur is uitstekend te combineren met alle houttinten en gaat goed samen met natuurlijke materialen, zoals terracotta. Een gewild item in ons assortiment is dit voorjaar de ‘Oak Loungebank’. Deze trendy bank is opgebouwd uit diverse elementen, zodat je er eindeloos mee kunt combineren. Geef het terras een mintgroene touch en laat het voorjaar maar komen.”

Styling trend 3: Geometric shapes

Laat je gaan met driehoeken en asymmetrische vierkanten in je meubilair en accessoires, om zo een persoonlijke touch te geven aan je event.

“Nieuw in 2017 is de trend om geometrische vormen terug te laten komen in je interieur. De tijd van strakke witte muren is voorbij en het mag weer wat uitbundiger en kleurrijker. Laat je gaan met driehoeken en asymmetrische vierkanten in je meubilair en accessoires, om zo een persoonlijke touch te geven aan je event.”

Styling trend 4: Urban Jungle

BloemBloem styling trends

“Weelderig groen is volledig geaccepteerd en deze trend zet zich in 2017 voort. Bij Urban Jungle draait het om het verweven van voornamelijk tropische planten in de rest van je interieur. Planten zoals palmen, cactussen en vleesetende planten worden op diverse manieren geplaatst, in potten, kasten, op tafel, en aan de muur. Het lijkt wel wildgroei: overal staan setjes planten die de ruimte op een aangename manier kleur geven. Urban Jungle is ook veel prints van bloemen, bladeren, en accessoires zoals kussens van natuurlijke materialen.”

Inspiration Days

Het event en festivalseizoen gaat in april weer beginnen. Nieuwsgierig geworden naar meer styling trends? BloemBloem, Héman en Trends for Rent geven een frisse blik op de laatste voorjaarstrends tijdens de Inspiration Days: de grootste showroom van Nederland voor event professionals is geopend op donderdag 6 en vrijdag 7 april, van 15.00 tot 20.00 uur. Dit is een unieke kans om alle denkbare verhuurmaterialen uitgestald te zien in sfeervolle decors en opgedekte tafels. Er is meer mogelijk dan je denkt, laat je inspireren op het gebied van:

Expo & Styling
Design & Decorations
Tableware & Event rentals
Culinair & Catering

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.