Discover the finest spaces
Delen

De Rijtuigenloods viert jubileum en deelt uit

Een mooie mijlpaal die het verdient goed te worden gevierd. En dat doet De Rijtuigenloods dan ook. Maar dan wel op zo’n manier dat juist opdrachtgevers ervan profiteren.

Toen de eerste arbeiders ruim een eeuw geleden bij de Amersfoortse Wagenwerkplaats naar binnen liepen om treinrijtuigen te gaan bouwen en onderhouden, konden ze niet bevroeden dat diezelfde loods anno 2014 één van de meest markante evenementenlocaties van Nederland zou zijn. De inmiddels geheel gerenoveerde locatie is zichtbaar trots op zijn geschiedenis: de spoorrails lopen dwars door de locatie, de rolbrug op de parkeerplaats staat er nog altijd en ook de takels aan het dak herinneren aan een machtige historie. Dit jaar bestaat De Rijtuigenloods, gevestigd in de onderhoudsloods van de oude Wagenwerkplaats, alweer tien jaar.

Bijzondere hoogtepunten
Heel wat bijzondere bijeenkomsten passeerden de afgelopen tien jaar de revue: van sprankelende auto-introducties tot woonbeurzen en van feestelijke awarduitreikingen tot politieke congressen. Ook ontving De Rijtuigenloods meerdere leden van het Koninklijk Huis. Dat al die opdrachtgevers en hun gasten de weg naar De Rijtuigenloods wisten te vinden, is eigenlijk niet zo gek. De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Daarnaast koppelt De Rijtuigenloods zijn unieke historische elementen aan professioneel licht en geluid en twintig flexibel in te richten ruimtes waar opdrachtgevers in totaal tweeduizend gasten kunnen herbergen.

Nog een hoogtepunt in de nu tienjarige bestaan van De Rijtuigenloods is de toekenning van het gouden Green Key-keurmerk.

 

Gouden Green Key
Steeds meer bedrijven stellen eisen op het gebied van duurzaamheid, terwijl duurzaam ondernemerschap en een dito inkoopbeleid voor overheidsinstellingen zelfs al verplicht is. Al deze partijen zijn bij De Rijtuigenloods aan het juiste adres: in de hospitalitysector is het gouden Green Key-label het hoogst haalbare als het gaat om duurzaam ondernemen. Dat duurzaam en verantwoord ondernemen voor De Rijtuigenloods essentieel is, mag duidelijk zijn.

Jubileumacties
Omdat De Rijtuigenloods zich realiseert dat een jubileum zonder opdrachtgevers geen jubileum is, grijpt het bedrijf zijn jubileum aan om zijn opdrachtgevers te trakteren: vanaf 1 maart 2014 ontvangt iedere opdrachtgever 35 procent korting op de locatiehuur. Voor de andere verrassingsacties die De Rijtuigenloods dit jaar organiseert, kan men contact opnemen met de medewerkers van De Rijtuigenloods. De acties zijn natuurlijk ook via de sociale media te volgen: op Twitter via @Rijtuigenloods, op Facebook via derijtuigenloods en op LinkedIn via De Rijtuigenloods.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.