Discover the finest spaces
Delen

De populairste locaties van 2016

De vraag naar locaties met een bijzonder verhaal is nog lang niet voorbij. Dat bleek al uit het Locatieonderzoek 2016-2017, waarin we lezen dat de uitstraling van de locatie dit jaar voor opdrachtgevers voor het eerst een belangrijker criterium is dan de prijs-kwaliteitverhouding. De voorkeur voor bijzondere locaties komt dit jaar ook duidelijk terug in de lijst met de meest bekeken venues van Locaties.nl. Dit waren in 2016 de populairste locaties!

Pakhuis West – Amsterdam

Pakhuis West is een industriële evenementenlocatie op zijn ruigst. De voormalige pindafabriek in Amsterdam West heeft een rauwe uitstraling die zich perfect laat combineren met diverse stijlen, van een strakke aankleding met abstracte elementen, tot een warmere, intieme sfeer met een kleurrijk decor. In Pakhuis West kan een creatieve geest zijn verbeelding de vrije loop laten.

Fort Voordorp – Utrecht

Fort Voordorp ligt op een prachtige plek in Groenekan, tegen de rand van Utrecht. Een oud fort werd omgebouwd tot locatie voor congressen, feesten en events. Dankzij de unieke en subtiele combinatie van historisch fort en moderne nieuwbouw is deze locatie is al jaren populair voor zakelijke events. Ook dit jaar staat Fort Voordorp weer volop in de belangstelling.

TOBACCO Theater – Amsterdam

In het hart van Amsterdam, aan de Nes, ligt het al jaren populaire TOBACCO Theater. In deze tot theater omgebouwde voormalige tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar voortdurend. TOBACCO Theater is een groots, fris en industrieel vormgegeven locatie met uitzonderlijke aandacht voor details in alle negen verschillende zalen.

Het West-Indisch Huis – Amsterdam

Het statige West-Indisch Huis dankt haar naam aan de tijd dat de West-Indische Compagnie er haar hoofdkantoor had, tussen 1623 en 1647. In één van de zalen werd het besluit genomen om het fort Nieuw Amsterdam te bouwen, dat later zou uitgroeien tot het huidige New York. Met haar besloten binnenplaats, imposante zalen en authentieke uitstraling is Het West-Indisch Huis nu het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen.

Van Nelle Fabriek – Rotterdam

De Van Nelle Fabriek uit 1930 wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming ‘Het Nieuwe Bouwen’. Niet voor niets kreeg het gebouw in 2014 officieel  de UNESCO Werelderfgoedstatus. In deze fabriek, waar voorheen thee, koffie en tabak werden verwerkt, is nu 10.000 vierkante meter in gebruik voor bedrijfsevents, beurzen, feesten en vergaderingen.

De Landgoederij – Bunnik

De Landgoederij in Bunnik is gelegen op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn. Een unieke en bijzondere evenementen- en feestlocatie, gevestigd in een oude boerderij die recent is gerenoveerd. De Landgoederij heeft een moderne, trendy uitstraling, terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Direct naast De Landgoederij bevindt zich Kasteel Cammingha, een prachtig kasteel dat dateert uit 1395 waar huwelijksceremonies, vergaderingen en exclusieve diners plaatsvinden.

 

Bekijk hier wat de populairste locaties waren in 2015!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.