Discover the finest spaces
Delen

Wat waren in 2015 de populairste locaties op Locaties.nl?

2015 gaat voor de evenementenbranche de boeken in als het jaar van de industriële locatie. Dat bleek al eerder uit het Locatieonderzoek 2015-2016, waarin industrieel erfgoed dit jaar na congrescentra de meeste belangstelling trok van opdrachtgevers. Deze trend wordt nu bevestigd door de zoekresultaten van de website Locaties.nl. Van de 4.275 Nederlandse locaties op die website, vinden we maar liefst drie industriële locaties in de top vijf. Dit waren in 2015 de meest populaire venues!

1. Strandzuid

strandzuid

Tussen RAI Amsterdam en het Beatrixpark ligt Strandzuid, een bruisend stadsstrand en de locatie bij uitstek voor zomerse feesten en evenementen. Sinds de opening heeft Strandzuid zich succesvol gevestigd in de Amsterdamse evenementen- en restaurantwereld. Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure.

2. De Broodfabriek 

broodfabriek 2

De Broodfabriek is gevestigd in de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus. Tientallen jaren werden hier duizenden broden, ontbijtkoeken, krentenbollen en broodjes gebakken. Nu beschikt deze verrassende industriële locatie over volledig ingerichte congres- en feestzalen, innovatieve subruimtes en de evenementenhallen Bakkerij 1 en 2 die individueel of geschakeld inzetbaar zijn.

3. WesterLiefde

Westerliefde1

De WesterLiefde is een intieme locatie met een industrieel karakter, gelegen op het Westergasterrein in Amsterdam. De locatie ligt te midden van veel groen en schept daarmee de ideale setting voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Met de mooiste DJ-booth van Amsterdam, een afgesneden scheepsromp, en een doordeweekse vergunning tot 3.00 uur (in het weekend zelfs tot 5.00 uur) is WesterLiefde ook het juiste adres voor een bedrijfsfeest.

4. TOBACCO Theater Amsterdam

Tobacco

TOBACCO Theater is een industriële- en multifunctionele theaterlocatie in het centrum van Amsterdam. In deze oude tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar.

5. De Landgoederij 

deel landgoederij

De Landgoederij in Bunnik is gelegen op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn. Een unieke en bijzondere evenementen- en feestlocatie, gevestigd in een oude boerderij die recent is gerenoveerd. De Landgoederij heeft een moderne, trendy uitstraling, terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven. Direct naast De Landgoederij bevindt zich Kasteel Cammingha, een prachtig kasteel dat dateert uit 1395 waar huwelijksceremonies, vergaderingen en exclusieve diners plaatsvinden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.