Discover the finest spaces
Delen

De Hallen Studio’s: ‘met het beste team werken aan de mooiste evenementenlocatie’

In voormalig Tramremise De Hallen wordt momenteel dag en nacht gewerkt aan de realisatie van één van de mooiste en meest opmerkelijke evenementenlocaties in Amsterdam. Na die ingrijpende renovatie van dit bijzondere industrieel erfgoed zal De Hallen Studio’s vanaf september de nieuwe hotspot vormen voor zakelijke evenementen en televisieproducties. “Het is fascinerend om deze nieuwe locatie voor onze ogen te zien ontstaan,” zegt initiatiefnemer Marc Nelissen.

Nu de bouw snel vordert, kunnen Nelissen en zijn partner Albert Deltour de artist impressions steeds meer inruilen voor een rondleiding op locatie. Waar ooit Amsterdamse trams werden geparkeerd en gerepareerd, wordt nu hard gewerkt aan een complex met meerdere studio’s en vele verschillende ruimtes en faciliteiten, die De Hallen Studio’s niet alleen heel fraai maar vooral ook bijzonder compleet gaan maken.

De eerste geïnteresseerden uit de televisie- en evenementenmarkt zijn al langsgekomen om een kijkje te nemen. “Bezoekers moeten natuurlijk nog door de bouwers en al het materiaal heenkijken, maar het is voor iedereen duidelijk dat hier iets bijzonders aan het ontstaan is,” aldus Nelissen. “Bij de renovatie is het industriële karakter van de voormalige tramremise behouden, waardoor het een locatie met allure is geworden. Qua inrichting en faciliteiten zijn de studio’s straks helemaal state of the art.”

“Bovendien komen in De Hallen ook horeca, terrassen, een hotel, bioscoop en een eigen parkeergarage.”

 

Het team
Ook het team van De Hallen Studio’s is inmiddels gevormd. Nelissen en Deltour hebben eigenhandig de beste mensen uit hun netwerk gekozen. Nelissen profiteerde daarbij van zijn connecties als televisieproducent, terwijl Deltour een achtergrond heeft in de zakelijke evenementenbranche. “Met veel van onze collega’s hebben we eerder samengewerkt. We weten dus dat we op deze mensen kunnen bouwen en dat zij elkaars uitgebreide ervaring goed aanvullen. Want de locatie is één ding, maar het zijn de mensen die het verschil bepalen. Met het beste team op de beste locatie werken, dat is onze ambitie. Met deze mensen kunnen we dat waarmaken.”

Annemarie Berveling, Senior Accountmanager
“Albert en ik zijn al op elkaar ingespeeld dankzij onze eerdere samenwerkingen. Dat schept het vertrouwen dat we er met dit team volledig voor kunnen gaan. De renovatie is nog volop gaande, maar nu al zijn we door de eerste geïnteresseerde partijen benaderd. Zij komen uit alle kanten van de evenementenmarkt en met verschillende ideeën voor events, want met drie studio’s wordt juist veelzijdigheid onze grote kracht. Door de chaos van de verbouwing heen zien zij een gloednieuwe locatie verrijzen, met een industriële uitstraling en een moderne touch.Wat ook indruk maakt is de uitstekende bereikbaarheid in Amsterdam Centrum, die voor evenementen van grotere omvang ongekend is.”


Aniek Ruigrok, Junior Accountmanager
“Vanwege de succesvolle eerdere samenwerking, ben ik dolblij dat ik weer onderdeel mag uitmaken van dit team. Het is zeer motiverend om met een bruisende organisatie iets compleet nieuws op te zetten. En ik ben verrast over de snelheid waarmee we nu al schakelen.”

“Het voelt alsof je deel uitmaakt van een geoliede machine, waarin we allemaal gesmeerd en warmgedraaid zijn.” – Aniek Ruigrok

 

Chris Thomas, Directieassistente
“Nadat ik met Marc Nelissen eerder heb samengewerkt bij verschillende televisieproducties, vroeg hij mij aan boord als de administratieve spil voor De Hallen Studio’s. We moeten natuurlijk nog van start gaan, maar het is een geweldige uitdaging om met elkaar aan dit avontuur, want zo zie ik het, te kunnen werken. We krijgen nu al de meest uiteenlopende verzoeken van partijen die werkelijk alles willen weten over wat hier komen gaat, en die belangstelling is natuurlijk heel erg motiverend.”

Albert Deltour
“De vele reacties die volgden op onze eerdere berichtgeving verrassen ons. Het is een duidelijke blijk van waardering vanuit de markt voor deze inspirerende nieuwe locatie en het ervaren team. Met dit team hebben we in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Toch is het vooral de locatie waarvan men de bijna grenzeloze mogelijkheden al direct weet te vertalen naar de individuele wensen. Wij beschouwen het als een voorrecht dat dit bijzondere erfgoed, met een unieke industriële uitstraling, op ons pad is gekomen. Een locatie die qua faciliteiten en sfeer helemaal van deze tijd is.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.