Discover the finest spaces
Delen

‘Congrestival’ over zorginnovatie bij Studio A12

Studio A12 in Bunnik vormde onlangs het decor van het Zorginnovatie Congrestival. Een inhoudelijk zorginnovatie congres, met een festival tintje. Beleven, doen en ontmoeten stonden op deze dag centraal. Festivals zijn hot, en dat uit zich ook steeds meer in de zakelijke evenementenbranche. Zo schreven ook wij onlangs nog dat het meerdaagse zakelijke festival in opkomst is.

Een groot podium met sprekers, omringd door kleinere tenten voor workshops, subsessies en om ervaringen uit te wisselen. Een centraal horecaplein waar gasten zich verzamelen rond barretjes en eetstalletjes. Diverse activiteiten, passende muziek, interessante sprekers en entertainment. Zakelijk en toch festivalbeleving pur sang.

“Een groot podium met sprekers, omringd door kleinere tenten voor workshops, subsessies en om ervaringen uit te wisselen.”

Beleving creëren

Organisator Cognicum van het Zorginnovatie Congrestival was klaar voor iets nieuws. Patrick van der Schaaf, eigenaar van Cognicum licht toe:  “Ik organiseer samen met collega professionals nieuwe congressen, bijeenkomsten en reizen. Mensen verbinden, een beleving creëren waarbij publiek belang gediend is, speelt hierbij altijd de hoofdrol. Het was tijd voor iets nieuws, anders dan de standaard bijeenkomsten. Het Congrestival was hiermee geboren. En het werkt! Dat is gebleken tijdens het eerste Zorginnovatie Congrestival bij Studio A12.”

Het congresconcept in festivalsfeer trok 600 bezoekers. Op het ‘Congrestival’ spraken onder anderen staatssecretaris Martin van Rijn, snowboardster Bibian Mentel en dagvoorzitter André Rouvoet. Het ‘Congrestival’ vond plaats bij Studio A12 in Utrecht, een grote evenementenlocatie met jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, congressen, festivals en zakelijke bijeenkomsten.

[Foto’s: Brothers Horeca Groep]

[Foto’s: Brothers Horeca Groep]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.