Discover the finest spaces
Delen

Coming Soon: Nieuwe locaties in 2018

Dit artikel verscheen eerder in het Locatieonderzoek 2017-2018.

Achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de venues van de toekomst. Ook in 2018 openen een aantal spraakmakende nieuwe locaties de deuren. Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste hotspots voor je events? Zet deze locaties en de bijbehorende data dan maar alvast in je agenda!

Inntel Hotels Utrecht Centre

In het kleurrijke nieuwe Noordgebouw, direct naast het Centraal Station van Utrecht komt een Inntel Hotel. Het viersterrenhotel krijgt 162 luxe kamers en een wellnessgedeelte met sauna’s en whirlpools op de 11e etage. Op deze bovenste etage van het hotel komen ook de meeting faciliteiten, met ongetwijfeld een prachtig uitzicht over de Domstad.

Theater Speelhuis

Het Helmondse Theater Speelhuis opent tweede helft 2018 in een gloednieuw gebouw. Althans: in een compleet vernieuwd gebouw. Het theater verhuisde al in 2011 naar de oude koepelkerk aan de rand van het centrum van de stad. De monumentale kerk wordt uitgebreid met een modern, transparant paviljoen.

Theater Speelhuis Helmond

Aviodome Amsterdam

Eindelijk is het officieel: het Aviodome, de iconische koepel van het vroegere luchtvaartmuseum bij Schiphol, keert terug. De 3.200 m2 grote koepel wordt opnieuw opgebouwd als congreslocatie in Amsterdam Nieuw-West, nabij station Sloterdijk. Naar verwachting opent de locatie haar deuren al in 2018.

Aviodome Amsterdam

The Green House Utrecht

In het stationsgebied van Utrecht verrijst voorjaar 2018 een nieuwe duurzame locatie voor meetings en events: The Green House. Het paviljoen wordt een ontmoetingsplek met horecagelegenheid en vergader- en werkruimten. Bij de bouw wordt gebruik gemaakt van geprefabriceerde elementen en hergebruikte materialen, en de locatie wordt volledig ‘remontabel’ gebouwd. Na vijftien jaar verplaatst The Green House naar een andere plek.

The Green House Utrecht

EM2 Groningen

Op het Suikerunie terrein in Groningen opent binnenkort poppodium EM2 haar deuren. De locatie zet in op een open en ontspannen sfeer, waar de bezoeker zich vrij voelt, wordt geïnspireerd en energie krijgt. Het gebouw heeft de gevel van een Amerikaanse ‘red barn’ en zal verder uit industriële elementen als containers en hergebruikte spanten worden opgebouwd.

EM2 Groningen

Hotel Jakarta

Op de kop van het Java-eiland in Amsterdam wordt gebouwd aan een bijzonder duurzaam hotel met een spectaculaire architectuur. De 200 hotelkamers en suites bestaan uit een ingenieuze constructie van beton en hout. In het centrale atrium wordt een subtropische tuin gerealiseerd, in samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam moet het meest duurzame hotel van Nederland worden.

Hotel Jakarta Amsterdam
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.