Discover the finest spaces
Delen

Brand New: De nieuwste locaties op een rij

Ieder jaar worden we weer verrast met gloednieuwe, bijzondere locaties. Op prachtige plekken, met een unieke sfeer of een uitzonderlijk verhaal. Ook 2017 was weer een feest voor de locatieliefhebber. Ben je bang dat je iets hebt gemist? Bij deze gloednieuwe venues moet je in ieder geval zijn geweest!

Villa Rietvink

Een unieke ligging nabij de snelweg, een bijzondere geschiedenis en schitterende sfeervolle ruimtes: Villa Rietvink in Laren is een verrassende nieuwe congres- en vergaderlocatie.

Villa Rietvink Laren

Hier heb je de rust, privacy en alle ruimte om in meerdere groepen uiteen te gaan. Iedere ruimte is zo rijk aan detail, dat je telkens benieuwd bent wat je achter de volgende deur zal aantreffen.

COMM Den Haag

Ontvang je gasten in de wereld van communicatie, in het bruisende hart van Den Haag. COMM heropent na een grootse renovatie als een moderne en luxe locatie voor evenementen en feesten.

COMM Den Haag

Prikkelende communicatieworkshops en de storytelling Hack Tour verrijken je event. Bij COMM ervaar je de kracht van live communicatie!

Breepark Breda

Breepark is dé nieuwe in- en outdoor evenementenlocatie aan de rand van Breda. De locatie heeft verschillende ruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn. Het centrale pand biedt mogelijkheden van 2 tot 13.000 personen in de grote evenementenhal.

Breepark Breda

Van beurzen, congressen en vergaderingen tot personeelsfeesten en teambuildingsactiviteiten op het outdoorterrein: de mogelijkheden bij Breepark zijn eindeloos.

Jardin d’Hiverre

Jardin d’Hiverre in Baarn is als locatie uniek in zijn soort: het gebouw maakt zo veel mogelijk gebruik van de aanwezige natuurlijke licht- en energiebronnen.

Jardin d’Hiverre

De locatie is voor het grootste deel opgebouwd uit speciaal glas en hout, waardoor de temperatuur en lichtinval altijd perfect is. Dankzij het vele glas heb je ook nog een prachtig uitzicht over de omringende vijvers en bomen.

Zwier

Vergaderen, werken en ontspannen, dichtbij de stad en in de natuur. De Werfplaats is een prachtige nieuwe vergaderlocatie bij Zwier aan de Vinkeveense Plassen, waar je in alle rust de tijd voor elkaar kunt nemen.

Zwier de Werfplaats Vinkeveen

In de buitenlucht is het heerlijk opladen om zo de productiviteit van je meetings te verhogen. Wil je er echt goed uit, dan kun je hier vanaf volgend jaar ook overnachten in een van de achttien luxe tenten.

LOF

Laat je verrassen in de nieuwe congres- en evenementenlocatie LOF, in Rhenoy. Deze smaakvolle, eigentijdse locatie is gevestigd in een voormalige katholieke kerk.

De locatie is geschikt voor meer dan 200 personen en ligt vlakbij de A2, met ruime parkeergelegenheid voor je gasten. LOF is wat jij wilt dat het is, maar is altijd exclusief voor jou en je gasten.

www.bijlof.nl

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.