Discover the finest spaces
Delen

Bootjes kijken: vijf prachtige evenementenlocaties aan het water

Uitkijken over het water brengt inspiratie, rust en een gevoel van vrijheid. Onmisbare ingrediënten voor een succesvol event. Bovendien brengt een evenementenlocatie aan het water ook allerlei andere voordelen met zich mee: je gasten laten arriveren per boot bijvoorbeeld of samen borrelen op de aanleigsteiger. Wij zetten vijf bijzondere locaties met een prachtig uitzicht op het water voor je op een rij!

HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Het prachtige gebouw van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is één van de eyecatchers aan het Oosterdok. Het museum heeft een eigen aanlegsteiger waardoor gasten gemakkelijk per boot kunnen arriveren of vertrekken. Bovendien is er sinds kort ‘Het Dek’: een enorm drijvend terras voor bijzondere borrels op veilige afstand en met uitzicht op de rondvarende boten. Voeg een rondleiding langs de indrukwekkende collectie toe aan je event en geniet van smaakvolle catering in de comfortabele Kamers of het Open Plein. Extra uniek: vanaf nu ligt de clipper ‘Stad Amsterdam’ aan het terras van het Scheepvaartmuseum. Ideaal voor vergaderingen, presentaties of diners.

Lees meer

DELTA HOTEL VLAARDINGEN

Het Delta Hotel Vlaardingen is dé thuishaven voor meetings met een nautisch tintje. Het hotel staat aan de oever van de Nieuwe Maas en beschikt over negen eigentijdse, comfortabele en sportief ingerichte zalen. Hier houd je een brainstormsessie, presentatie of training met uitzicht over de Rotterdamse Delta, geïnspireerd door de energie van oceaanzeilers. Na de bijeenkomst geniet je in Grand Café Nautique van een lekker diner of een goed glas wijn terwijl schepen over het water voorbijglijden. Of blijf slapen in één van de luxe hotelkamers. Delta Hotel Vlaardingen is een uniek hotel, Grand Café en vergaderplek in één!

Lees meer

DE SCHIECENTRALE

Ooit voorzag de Schiecentrale de Rotterdamse haven van energie. Vandaag de dag is dit bijzondere monument een industriële evenementenlocatie met unieke mogelijkheden voor bijeenkomsten. Zo heeft de imposante Turbinehal een robuuste hijsbrug, opvallende bogen en prachtig oud metselwerk dat op fraaie wijze uitgelicht wordt en een indrukwekkend industrieel decor vormt. Deze ruimte is onlangs omgebouwd naar een enorme huiskamer waar je op veilige afstand kunt borrelen, lunchen, dineren en een presentatie of congres kunt houden. Daarnaast zijn er twee authentieke break-out zalen die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden voor bepaalde onderdelen van je event. Een industriële parel bij het water!

Lees meer

BATAVIALAND

Bij Erfgoedpark en evenementenlocatie Batavialand in Lelystad ga je even terug in de tijd. Naar de zeventiende eeuw bijvoorbeeld, toen Nederlandse VOC schepen over de wereldzeeën voeren. Zo kun je dineren in de Grote Kajuit van het gereconstrueerde schip de Batavia, of borrelen op de steiger met uitzicht over het Markermeer. Batavialand ligt op de grens van land en water en vertelt de verhalen van inpoldering, watermanagement, scheepsbouw en handel. Dit voegt een bijzondere sfeer toe aan je evenement. Of je nu een congres organiseert of een brainstorm met je team, deze unieke locatie zorgt gegarandeerd voor inspiratie!

Lees meer

SUPPERCLUB CRUISE

Omringd zijn door water en luxe: wil wil dat niet? Supperclub Cruise in Amsterdam is dé varende event- en private dining locatie in Amsterdam. Met jouw groep ben je alleen op een prachtig schip, omgebouwd tot een trendy evenementenlocatie. Ga voor La Salle Neige, met de beroemde witte loungebanken voor een diner in echte ‘supperclub-stijl’, de sfeervolle Le Bar Noir met uitzicht over het water, of voor een barbecue op het bovendek bij zonondergang. Supperclub Cruise ligt in Amsterdam, maar kan ook andere (inter)nationale wateren bevaren. De in-house creativiteit zorgt dat jouw event een unieke beleving wordt!

Lees meer

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.