Discover the finest spaces
Delen

Bij deze 5 Topsportlocaties haal je het maximale uit je event!

Bij het organiseren van een meeting of event wil je alles eruit halen wat erin zit. Van deelnemers aan een vergadering of training verwacht je dat ze energiek aan tafel zitten, zodat ze er het maximale uithalen. De sprekers moeten topfit op het podium staan, zodat je gasten vol energie en inzichten weer naar huis gaan. En ook voor jezelf leg je de lat telkens hoger: een nog inhoudelijker programma, nog betere sprekers, een nog verrassender locatie… En nog meer meetbare resultaten. Of je event nou een sportief thema heeft, of dat je gewoon wilt samenwerken met en leren van de top van de top op sportief gebied: deze vijf topsportlocaties gaan niet alleen sportief, maar ook zakelijk voor het hoogst haalbare!

DE KUIP MEETINGS & EVENTS – ROTTERDAM

Voetballiefhebbers zijn het erover eens: een stadion met meer sfeer dan De Kuip is er in Nederland niet. Een plek die zo gonst van de beleving is de perfecte locatie voor je evenement. Organiseer je bijeenkomst in de volledig uitgeruste, naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw, het Feyenoord Museum, of de klassieke zalen aan de monumentale Olympiazijde. Nog specialer wordt het in de beroemde spelerstunnel, de kleedkamer of het Perscentrum. En wil je die beroemde Kuip-sfeer écht voelen, dan houd je je event in de zomer op de heilige grasmat. Je event in De Kuip wordt een onvergetelijke beleving!

PHILIPS STADION – EINDHOVEN

Het Philips Stadion haalt het beste naar boven bij topsporters én zakelijke bezoekers! Het stadion prikkelt en inspireert – met haar rijke geschiedenis en sportieve successen, technologische innovaties en vele mogelijkheden voor meetings en events. Of je met een klein gezelschap komt of voor een groots event tot 4.000 gasten, hier is alles mogelijk. Kom vergaderen in één van de tientallen inspirerende ruimtes, organiseer een brainstormsessie in de PSV-kleedkamer, een presentatie in de persruimte of een bedrijfsfeest met jouw bedrijfsnaam zichtbaar op de led-boarding rondom het veld. Het Philips Stadion is een wereld aan gastvrijheid en sportiviteit in hartje Eindhoven!

JOHAN CRUIJFF ARENA – AMSTERDAM

Als je één naam moet noemen die symbool staat voor Nederlandse topsport, is dat waarschijnlijk Johan Cruijff. Nu de legendarische sportheld zijn naam verleent aan de Johan Cruijff ArenA, spaart het Amsterdamse stadion kosten noch moeite om zijn gedachtegoed uit te dragen. Vrijwel alle evenementenruimtes werden vernieuwd, en met baanbrekende duurzame innovaties sleept de locatie de ene na de andere internationale prijs in de wacht. Heb je nog meer redenen nodig om je event met sportthema hier te laten plaatsvinden? Vooruit, nog één dan: deze zomer zijn alle ogen op de Johan Cruijff ArenA gericht tijdens het UEFA Euro 2020!

SPARTA STADION – ROTTERDAM

Dé locatie als het gaat om topsporthistorie is het Sparta Stadion. Het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland bestaat uit het authentieke ‘Kasteel’ uit 1916 en het hoofdgebouw met glazen gevel en stijlvolle business lounges. Sparta Stadion is zo’n 25 dagen per jaar een echt voetbalstadion; op de andere 340 dagen is het 100 procent evenementenlocatie. In het Sparta Stadion hebben niet alleen alle zalen uitzicht op het veld (waar regelmatig getraind wordt door de eerste teams); het is op afspraak ook mogelijk om je event op het gras te laten plaatsvinden of af te trappen op de middenstip!

OMNISPORT – APELDOORN

De zoemende banden van baanwielrenners, de roffelende spikes van de atleten en het enthousiaste gejuich van het publiek als er weer een topprestatie is geleverd: Omnisport Apeldoorn is een multifunctionele evenementenlocatie die topsport ademt. Door zijn A-status is Omnisport de enige locatie in Nederland waar Europese en wereldkampioenschappen mogen worden gehouden. De indrukwekkende Wieler- en Atletiekhal heeft 5.000 zitplaatsen op de tribune, zodat ook grote muziekevenementen hier terecht kunnen. Omnisport beschikt over diverse ruimtes, zodat de locatie erg geschikt is voor meetings, beurzen, congressen en bedrijfsfeesten. Maar kleinschaliger kan natuurlijk ook: wat denk je van een fietsclinic op de wielerbaan?

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.