Discover the finest spaces
Delen

Bij deze 5 hybride evenementenlocaties haal je het maximale uit jouw event

Zoek je naar een locatie die alles in huis heeft voor een professioneel online event? Maar waar je ook – wanneer dat straks weer mogelijk is – in een handomdraai kunt uitbreiden naar een event met fysieke gasten? Dan heb je een hybride evenementenlocatie nodig. Locaties die niet alleen voorzien zijn van alle techniek die je nodig hebt om een hoogwaardig kwalitatief online event neer te zetten, maar die ook de ruimte en flexibiliteit hebben om snel op te kunnen schalen. Bij deze vijf hybride evenementenlocaties weet je zeker dat je het maximale uit je event haalt, wat de maatregelen op de dag van jouw event ook zijn!

CAPITAL C

Capital C presenteert een heel tof nieuw all-in hybride event concept: Building for a Day! Heel Capital C, een locatie tot aan de nok toe gevuld met creativiteit en waar elke ruimte een eigen doel heeft, is een dag lang voor jou. Combineer Capital Kitchen, de diverse Signature Rooms (met te gekke interieurs door Nederlandse ontwerpers, zoals o.a. The Clock Tower hierboven) en de High Light voor een uniek en verrassend programma. Of dit nou volledig virtueel is, hybride, of in de toekomst compleet fysiek en offline met 400 gasten. Van yogasessie in de parkeergarage tot een netwerkdiner op de Rooftop: het is allemaal van jou voor een dag (of twee!)

HUIS HODSHON

Bij een studio voor online of hybride events denk je wellicht niet zo snel aan historische locaties. Ten onrechte, zo bewijst Vereniging Hendrick de Keyser met haar monumentale Huis Hodshon. Deze bijzondere locatie ligt op een prachtige plek in het historische centrum van Haarlem en heeft een adembenemend mooi interieur. Met zo’n rijk decor heb je eigenlijk geen aankleding meer nodig voor je online of hybride event. Alleen nog de techniek, en ook dát is voor je geregeld! Bovendien beschikt Huis Hodshon – en dat is echt bijzonder voor een dergelijke monumentale locatie – over een ruime aula waar je ook op 1,5 meter de ruimte hebt om gasten te ontvangen. Een unieke en verrassende setting voor hybride events!

FOKKER TERMINAL

We kennen allemaal wel de Fokker Terminal in Den Haag: een congreslocatie in een uniek gebouw met haar indrukwekkende hangar. Bijzonder is dat deze locatie echt alles in huis heeft voor hybride congressen en events. De locatie heeft 3 webcaststudio’s die verschillend zijn qua uitstraling, mogelijkheden en budget. Daarnaast zijn er nog 16 ruimtes beschikbaar waar workshops en/of custom made producties kunnen plaatsvinden. In de imposante Hangar kan een (hybride) 1,5-meter-opstelling worden geplaatst voor 75 tot 200 personen, dat snel is op te schalen indien de maatregelen dat toelaten. Deze hybride livestreamlocatie is standaard ingericht met congresstoelen, een podium, vaste AV techniek met een 7x4m scherm, LED verlichting in huisstijlkleur en technische ondersteuning. En niet te vergeten: de hangardeuren als spectaculair decor!

SUGARCITY EVENTS

Het hoogtepunt van een authentieke industriële locatie als achtergronddecor van jouw hybride event? SugarCity Events heeft haar imposante, grootse Middenfabriek omgebouwd tot een professionele studio en locatie voor hybride events, waar je met gemak 190 gasten op 1,5 meter afstand kan ontvangen! Het rauwe decor van de oude suikerfabriek maakt het event zowel fysiek als online tot een echte beleving. Mooi is dat je de studio in de Middenfabriek ook kunt verbinden met de kleinere studio die de locatie onlangs heeft ingericht in de Bietenwasruimte, perfect voor talkshows met 5 gasten. Ook fijn: door de grote zalen, meerdere ingangen, een toiletruimte met aan twee kanten toegang en ruime parkeergelegenheid, voelt je live publiek zich meer dan veilig.

De Kromhouthal

Ga voor een hybride event in een van de meest indrukwekkende, stoere decors aan het Amsterdamse IJ! In deze industriële locatie van ruim 5000m2 werden ooit grote scheepsmotoren gebouwd. De authentieke kranen en stalen constructies vormen vandaag de dag het stoere en historische decor als studio van jouw online of hybride event. De Kromhouthal heeft met ‘Studio Kromhout’ een complete plug & play studio in de grote hal ingericht zodat je jouw hybride event op professionele wijze online kan streamen. Door de flexibiliteit van de locatie met verschillende break-out rooms zijn meerdere sessies in verschillende studio’s tegelijkertijd mogelijk. Bij een versoepeling van de maatregelen is het ook makkelijk om snel uit te breiden naar hybride of zelfs een live event. Met een locatie die zo groots is als de Kromhouthal, is er alle ruimte om gasten veilig te ontvangen!

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer congreslocaties te vinden in Amsterdam. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.